Nescafe Kitapkurdumom hangi şehiri önerirsiniz demişsiniz ama eşimle daha tanışmadığımız dönemlerde tayin olacagı zaman tercihlerinde yazmadığı şehir çıkmış mesela böyle şeylerde olabiliyor çok fazla plan yapılmıyor Tsk da 😁
Kitapkurdumom Nescafe ay o da var demi hic heves etmeyeyim en iyisi 🙈 kaydirma birliğe denk gelmesinde, birlikte köyde dahi yaşarım 😊
Derya_nil Kitapkurdumom valla benim de aklım ermiyor artık bu askeri işlere evlendik diye bizi ilçeden ile attılar bir yıl kaldık sonra başka bi ile attılar burda 6. Ayımız ve bir hafta önce tekrar tain göreceğimizi öğrendik taşınmaktan bıktım usandım. Saçma sapan bişey bu meslek aklı olan uzak durur. Önceki yerimiz de eşimin eve gelmesine müsaade etmiyorlardı madem izin yok neden eş götürmeye müsade ediyorsunuz. Bütün hamileliğimi evde tek başıma geçirdim.
Kitapkurdumom Derya_nil yaa cok kötüymus peki hangi ildesiniz su an? Esinizin rütbesi sınıfı nedir acaba? Bizde kibristayiz turkiyeye dönmek cok zor geliyor bu tarz seyler yaşayacağız diye
Koalina Derya_nil Allah yardımcın olsun canım ben ikinci kez taşınıcam gösümde büyüyor seni düşünemiyorum
Derya_nil Kitapkurdumom Ardahan dayız şimdi Eşim Komando Uzman Çavuş / keskin nişancı Bence kesinlikle gelmeyin 😂
Muhyuf Kitapkurdumom Bir arkadaşım ın istanbul a çıktı tayinleri şimdi eşi Suriye ye gidiyormuş 6 aylığına
Kitapkurdumom Derya_nil valla yasananlari duydukca üretiyorum ne yalan söyleyeyim 😂 burada virüs bile yok dogru düzgün. 6 7 kiside goruldu en son, o da asla turkiyedeki gibi evde karantina degil direkt hastane yani. Yayilmadi. En cokta bu yonden cezbediyo beni
Habibe08 Derya_nil esim ardahanli neyini beğenmedin kiz ben sevdim ama yasamak icin tabi fazla küçük ama yesillik temiz hava kayak merkezi filan 😂
Hiranur3823 Benim eşim kademeci ve elâzığda yaşıyoruz iş yönünden bilmem ama yaşamak için ufak güzel Bi şehir kiralar çok pahalı ama yeni binalar yapıldıktan sonra ucuzlayabilr yaşanılır Bi kent
Derya_nil Kitapkurdumom maşallah anan seni kadir gecesi mi doğurdu acaba 😂😂 Bu kadar şans fazla değil mi ya 😂😂 şaka bi yana Rabbim şansını hiç eksik etmesin inşallah ve gelmeyin sakın buralar bitik 😂
Zalimsin Eşim jandarma astsubay eğitim birliğinde yani olabilecek en rahat yerde 8-17.30 mesai görevlendirme yok. Tercihimizi ona göre yaptık eğitim birliği olan, okul olan yerleri yazdık da ilk tercihimiz geldi
Betulnur Zalimsin kacinci gorev yili acaba bnm esimde jandarma ast ama belli bi saati yok bazen 7 bazen 11 i bile bulabiliyor eve gelmesi