Cinar_Lover kurkmantosuz-madonna Balkona at 2 gün dursun, baya hafifler, olmadı tekrar yıkarsın. Bi de yün, dikkat et çekmesin 🤭 Ben 2 kazağı feda ettim, çocuk boy oldular 😂
kurkmantosuz-madonna TalentedMom yaw eleştirmiyorum tercih meselesidir de sevilirmi bu kokuuu yaaaa 🤭
kurkmantosuz-madonna Cinar_Lover ya zaten büyük boy aldım kendime gibi yani , kesip gece çocuğun göğsüne ve sırtına koyucam, çok terliyor gece en azından teri alır da göğsü sırtı üşümez , diye düşündüm yani çekebildiği kadar çekebilir 😇
Durukusunannesii Sum87 bende aşığım banyoya koyuyorum gidip gelip kokluyorum 😂 resmen huzur buluyorum
Pamuk_seker Sum87 birazda bana yolla o asktan hic sevmiyorum hatta 2 dakika dursam migdem kendinden geçiyor basim ağrıyor 😀
Pamuk_seker Sum87 yaa maalesef bana dokunuyor ama benzin oje getir askla koklarim yeni kitap kokusu miss😁😅
kurkmantosuz-madonna TalentedMom vallahi koku ney kalmadı 😇😇 2 gündür balkonda , geceden yumuşatıcıya bastım birde missss 🥰 Ama vallahi bacı buna aşırı basmışlar , düşün poşeti açtım koku gözümü yaktı 🤢