kurkmantosuz-madonna Arkadaşlar yün atlet aldım , naftalin kokusundan burnumun direği sızladı 🤢 1 kez elde , 2 kez makaniya attım yok gitmiyor koku allah rızası için bu naftalin kokusu nasıl geçer , bi yardımcı olum kurban olayım ya 🤮
Cinar_Lover kurkmantosuz-madonna Ben de eşimin kazaklarını zor kurtardım o kokudan 🙄 2 kere yıkadım, çıkmadı ve makinayı bile kokuttu. 3. yıkamada yoğun kokulu yumuşatıcı kullanıp 2 gece balkonda beklettim anca gitti koku. Havalandırmadan geçmiyor 🤦♀️
Durukusunannesii Sum87 bende aşığım banyoya koyuyorum gidip gelip kokluyorum 😂 resmen huzur buluyorum
Pamuk_seker Sum87 birazda bana yolla o asktan hic sevmiyorum hatta 2 dakika dursam migdem kendinden geçiyor basim ağrıyor 😀
kurkmantosuz-madonna Cinar_Lover allahım sanki evi naftalinlemişim gibi 1 atletteki koku tüm eve yayıldı 😤
Cinar_Lover kurkmantosuz-madonna Biz hemşehri çıktık 😂 Evet aşırı yoğun kokuyor, kazakları yıkadıktan sonra çamaşır makinesi temizleyicisiyle çıktı kokuyor makineden 🤧
kurkmantosuz-madonna TalentedMom yaw eleştirmiyorum tercih meselesidir de sevilirmi bu kokuuu yaaaa 🤭
Cinar_Lover kurkmantosuz-madonna Balkona at 2 gün dursun, baya hafifler, olmadı tekrar yıkarsın. Bi de yün, dikkat et çekmesin 🤭 Ben 2 kazağı feda ettim, çocuk boy oldular 😂
kurkmantosuz-madonna Cinar_Lover ya zaten büyük boy aldım kendime gibi yani , kesip gece çocuğun göğsüne ve sırtına koyucam, çok terliyor gece en azından teri alır da göğsü sırtı üşümez , diye düşündüm yani çekebildiği kadar çekebilir 😇