BabyLinda Vanilya bende bir kaç kez verdim sonra alisir diye bıraktım. Aci çekiyor su an aci çekmesin diye vermicem sanırım yine
BabyLinda Balkizlarim bende sivi ve yumuşak gıda destekli besliyorum. Tarhana bile vermedim ki midesinde hamur olur rahatsiz olmasın diye. Anlamadım neden düzelmedi hala. Cok cani yanıyor kıyamıyorum. Bende günde 2-3 ölçek vericem sanırım.
Balkizlarim BabyLinda iki 3 ölçek fazla değilmi canım bize sadece bir gün 5ml verin deniliyor du ki ben bacaklarına kıvırıp zor çıkartıyordum o derece di
BabyLinda Ata0905 bir ay düzenli vermeye caliscam inşallah daha da uzamaz ve bir an önce düzelir kuzum. Tesekkur ederim.
zerroya BabyLinda alışkanlık yapabilir canım benim doktorumda uyarmıştı bu konuda çok verirsen bağırsaklar sürekli uyarılmak ister diye eğer çok zorlanıyorsa arada zeytinyağı dene kaç aylık bilmiyorum amabol bol bol armut yedir daha sağlıklı bizde hemen işe yarıyor bunlar 🥰
BabyLinda zerroya her seyi denedim. Zeytinyağ içiyorum kayisi,elma,armut püresi veriyorum hala cok kati ve zor yapıyor. Zaten ilaç ben için en son başvuracağım seçenek. Mecburen vericem. Teşekkür ederim.
BabyLinda Bittersever 3 ölçeği hiç geçmedim zaten. Bu sefer ishal olur durduramam diye korktum. Kendi kararımla 3 ölçek vericem bakalım. İnsallah fayda sağlar
Misseli BabyLinda Doktorum düzene girene kadar kilosu ölçeğinde ver kana karışmıyor dedi öyle yaptım 2 hafta düzenli kullandım ve bağısaklar düzeldi artık gerek kalmadı
zerroya BabyLinda anladım canım doktorlarda zaten en son seçenek olarak veriyorlar ilacı allahtan en zararsız ilaçlardan biri bukadar şeyi deneyip sonuç alamadığında göre baya sıkıntı çekiyo bebişin demek geçmiş olsun zamanla düzene girer inşalla 🙏🏻
BabyLinda Aygul54 bize doktor kaka durumuna göre sabah/öğle/akşam 5er ml verebilirsin eger duzelmezse 10 ml kadar çıkabilirsin sen ayarlayacaksın demişti.
Misseli Aygul54 Mesela benim bebeğim 7 kg 5 ölçek mamaya koyuyorum birde 3 aksam yatmadan 2 cc koyuyorum
BabyLinda Ata0905 probiyotik kullandik fayda etmedi. Kefir vermeyi düşünüyorum. Belki ise yarar. Siz denemiş miydiniz? Hangi marka kefir versem bilemiyorum. Evde yapmak cok zormuş.
Ata0905 BabyLinda evde yapmadım ben Sütaş alıyorum süt urunlerini . Ben çeşit olsun diye verdim böyle alikanlik olarak devamlı kefir vermedim. Umarım şifa olur. Duphalac şurubu ben yıllarca kullandım. Çok yüksek dozda değil ama rahatlaması açısından verebilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun 🌺
BombastikTurta BabyLinda oğlumun doğuştan makatinda çatlak vardı sünnet ettireceğim zaman zorlanmasin diye kullandırdı doktorum şuan kullanmıyorum bağımlılık yapmadi
BabyLinda Balkizlarim bir daha doktora sorar teyit ederim. Şüphe kalmasın aklımda diye. Teşekkür ederim.