BombastikTurta BabyLinda oğlumun doğuştan makatinda çatlak vardı sünnet ettireceğim zaman zorlanmasin diye kullandırdı doktorum şuan kullanmıyorum bağımlılık yapmadi
BabyLinda Aygul54 bize doktor kaka durumuna göre sabah/öğle/akşam 5er ml verebilirsin eger duzelmezse 10 ml kadar çıkabilirsin sen ayarlayacaksın demişti.
Balkizlarim BabyLinda iki 3 ölçek fazla değilmi canım bize sadece bir gün 5ml verin deniliyor du ki ben bacaklarına kıvırıp zor çıkartıyordum o derece di
BabyLinda Balkizlarim bir daha doktora sorar teyit ederim. Şüphe kalmasın aklımda diye. Teşekkür ederim.
minibiranne BabyLinda canım ben onu Doğumdan sonra 25 gün kullandım çok dikişim vardı kabız olmamak için ama sonra başka Bi doktora gittim ilacın etkisi kalmamış artık o seni kabız yapıyor demişti. Max 10 gün kullanman gerekiyor demişti
Busraata BabyLinda 9aylik bebek icin ogunlerinde zeytinyagi kullanabilirsin,sıvı şeyler birde her öğünden sonra su içirebilirsin belki kolaylaşır avakado bu aylarda yenir mi bilmiyorum ama yeniyorsa yedirsen bağırsaklarını çalıştırır
Vanilya BabyLinda Ben bugün kuru üzün hurma gün kurusu haşladım güzelce sonra ezdim suyundan içirdim ve yoğurda karıştırıp bunları içine armut yat ekleyip verdim. Akşam yemeği de ıspanak yedirdim yine bu hurma gün kurusundan verdim çözüldü canım tavsiye ederim
Busraata BabyLinda bana dr 3gun vereceksin dedi kendi kendine yapmayi ogrencek dedi 1hafta yapmamişti kakasini onu verdim yapti 4 gündür hâlâ yapmıyor bekliyorum sadece zeytinyagi veriyorum
BabyLinda Busraata zeytinyağı her yemeğimizi de var. Avokado veriyorum. Olmayınca olmuyor bazen elimden gelen her şeyi yaptım.
N-nil BabyLinda fazlası zarar diye biliyorum doktor osman gönülal var instagram takip edebilirsin çok iyi bir doktor benim kızımda aylarca kabızlık çektik onu kullanırken düzenli olana kadar verip azar azar kesiyorsun dedi çok şükür bi alışkanlık olmadi
Misseli Aygul54 Mesela benim bebeğim 7 kg 5 ölçek mamaya koyuyorum birde 3 aksam yatmadan 2 cc koyuyorum