Aselmevailaysena Balli_pastamm evet güvenilir ikinci bebegimin cogu kıyafetini ordan aldım hic solmadı bile polar tulum aldım 3 tane guzel yani ayni göründüğü gibi
Mom095 TalentedMom ben geçen ay ebebekten almıştım. İndirimde 27 liraya gelmişti. Her tarafı çıt çıtlı olduğu için giydirmesi de çok rahat oldu. 😇
TalentedMom Mom095 ben genelde fermuarlı bakıyorum hiç durmuyor yerinde kolay oluyor e bebekten 34 TL ye aldım
Goktugveannesii Balli_pastamm gelir çünkü baya kargo yapıyorlar biz gittiğimizde sürekli sipariş alıyorlar
Balli_pastamm Busesrmz Evet lcw bayağı ucuz oluyor indirimlerinde falan hemde kaliteli,bende çoğunluk ordan yaparim alisverislerimizi 👍 Arkadaş önermiş sayfayı da baktım takipçi çok beğeni az bı sorayım dedim kendi alışveriş yapmış mi diye
Myc Goktugveannesii Balli_pastamm ben bebemerden 2 kez aldım hem kalitesi hem hızlı gönderim güvenilir
TalentedMom Aselmevailaysena bunlar çok kalın olur canım evde gitmek için istiyorum teşekkürler ilgilendiğin için
Yagmursonrasitoprakkokusu TalentedMom bebelimanında var istediğiniz gibi. Ben de 3 4 gün önce aldım çok memnun kaldım bi bakın derim
1prens1prensesannesii Balli_pastamm oğlumun neredeyse tüm kıyafetlerimi o siteden aldım.. Gayet güvenilir. Ürünlerde de sorun yaşamadım.