Mrs_manaz HappyKids e bebek internet sitesinde bepanthol pişik kremi 100gr iki adedi 88 küsür almak isteyenler bakabilirler ben aldım 😊
whitepearlsmother Mrs_manaz trendyolda 57 idi yanlış hatırlamıyosam ben indirim haftasında 100 gramını 55e getirtmiştim
Agustos_mucizesi Dgndrmz a101 ’den bakabilirsiniz . 2 numara 31 adet paketi 35 tl 4 paket alınca 100 tl oluyo paketin biri bedavaya gelmiş oluyo
Neva0810 Benımde bebek 2 aylık günde zar zor 40 ml içiyo kaşıkla verıyorjm onu da yutmayıp ağızdan atıyo yavaştan kısacası doğduğundan beri bir sıkıntı
Balli_pastamm Aselmevailaysena Siz alışveriş yaptınız mı acaba sayfadan güvenilir mi Takipçisi çok ama begenisi bayağı az
Busesrmz Balli_pastamm instagrama güvenmeyin her gün haberlerde görüyoruz takipçileri çokta olsa onlar kasıyorlar ediyorlar bence güvenmeyin🤭 Yine de siz bilirsiniz lcw de ucuz ben de geçen gün oğluma 2 tane alt üst takım 2 uzun kollu çıtçıtlı 2 kilotlu çorap 3 tane önlük aldım 180 tuttu😋
Aselmevailaysena Balli_pastamm evet güvenilir ikinci bebegimin cogu kıyafetini ordan aldım hic solmadı bile polar tulum aldım 3 tane guzel yani ayni göründüğü gibi
1prens1prensesannesii Balli_pastamm oğlumun neredeyse tüm kıyafetlerimi o siteden aldım.. Gayet güvenilir. Ürünlerde de sorun yaşamadım.
Myc Goktugveannesii Balli_pastamm ben bebemerden 2 kez aldım hem kalitesi hem hızlı gönderim güvenilir
Balli_pastamm Busesrmz Evet lcw bayağı ucuz oluyor indirimlerinde falan hemde kaliteli,bende çoğunluk ordan yaparim alisverislerimizi 👍 Arkadaş önermiş sayfayı da baktım takipçi çok beğeni az bı sorayım dedim kendi alışveriş yapmış mi diye
Geceuykusu Trendyolda indirim kuponlarınızı da kontrol etmeyi unutmayın. Bazen güzel kuponlar tanımlanıyor
Geceuykusu Bebekannesisevgi louis marie banyo havlusu takımı yazarsanız trendyolda 19.90 olmuş. Banyo havlusu birde elyüz havlusu var. Yorumlar genel olarak olumlu. Havlu bakıyorsanız english home da 3buçuğa minik el havluları da var
Niluy1 Merhaba, ben bezleri Hepsiburada alıyorum 240 şu 3 beden cırtlı ve bantılıyı sleepy 135 TL ye aldım