Geceuykusu Bebekannesisevgi louis marie banyo havlusu takımı yazarsanız trendyolda 19.90 olmuş. Banyo havlusu birde elyüz havlusu var. Yorumlar genel olarak olumlu. Havlu bakıyorsanız english home da 3buçuğa minik el havluları da var
Mom10 HappyKids https://hizliresim.com/ODLHiG Amazonda kitaplar 5 6 lira civarı ilgilenen annelere duyurulur.
KaranveAnnesi Kızlar daha önce yazıldı mı bilmiyorum şok da sleepy külot bezler 100 adet 70 lira hiç kullanmadım ama belki alırım
Eylembugra KaranveAnnesi ya ben küçükken kullandım Sleepy kilot bez karnında hep iz çıkıyodu sıktığını düşündünm hatta 2 paketti başkasına verdim bu sebepten
Smyy03 KaranveAnnesi ben kullanıyorum. Normal bez bedeninizin bir büyüğünü alın. Çok rahat edersiniz. Çok emici bez.
KaranveAnnesi Eylembugra ya benim oğlan çok hareketli bezlerken falan kıpır kıpır denemek istedim ama aynı numarayı mı almak gerekiyo
Myc Goktugveannesii Balli_pastamm ben bebemerden 2 kez aldım hem kalitesi hem hızlı gönderim güvenilir
Dgndrmz Fdme bilemiyorum ki canım valla doğrudur. Arama yerine salıncak yazın ben aldıgım içinmi ilk sırada cıkıyo bılmıyorum ama kırmızı beyazlı kız cocugu resmi var bez salıncak salıncak yazıp aratın belki bulursunuz