Mom078 Deletedmom4 Yaptığı yorumu görsen tüm eleştiriye açık arkadaş falan dinlemez kafa göz dalarsın aslında 😂
caglaras eslemsiii insanlarımız bunu ciddiye almıyor benim çocuğum ne demek yani ben yapıyorım iyi niyetliyim diyorlar ama bebeklerim cinsel organlarına ve makatına vs kafalarına göre bir şey sokmak çıkarmak bunlar istismar olarak değerlendirilebilecek şeyler malesef
Mom078 Deletedmom9 Maalesef bugun böyle birşeyle karşılaştığım için paylaştım ve denemek isteyenlerde vardı maalesef
Mom19 Mom078 Valla bilmiyorum bana çok uçuk geliyor .Diyorum ya ben fitil atmaya dahi korkardım.Belki 1 defa oda doktor daha iyi dedi attımda oda düzgün atamamisim zaten geri çıktı sonra tövbe ettim.🙄😂😂
Mom080 Mom078 yok aslında böyle yazanlar var ya tüm duyguları alınmış gibi bir deniyim dedim sana kısmet oldu 😁😁😁
Mom078 Mom19 😂 ay benim kız ilk ek gıda sürecinde 1 hafta yapamadı ben sürekli su ve sıvı gıdalar verdim sürekli masaj ılık duş
seydaac Mom078 👏🏼👏🏼👏🏼 o kadar çektik ki kabızlıktan. Aylarca kabızlık sorunu oldu kızımın. Herkes sabun dedi. Asla yapmadım kızdılar. Uzun süreli ilaç tedavisi ile tamamen düzeldi. Doktora gidip tedavi olmak varken böyle yöntemleri denemeyin lütfen.