Emirin_Annesi10 Mom078 öyle büyük birsey değildi die hatırlıyorum canım tırnak ucu kadar belki daha küçük ama dediğin gibi aşırı zararlıdır elbette acıısı hâlâ hafızamda. Eskileri belkide Allah koruyomus yoksa bu cahillikle iyiiki birsey olmamış çocuklarına
caglaras Mom19 yemin ediyorum ağlıycam sinirim bozuldu el kadar bebeğin poposuna pekmez sıkmak nedir hollanda’da falan şunu yapanı ihbar etsen çocuğu ellerinden alırlar
Mom19 Balkizlarim Valla bende 3 çocuk büyüttüm hemde kayinvalidem de yanimdaydi demen gibi zeytinyağından öte gitmedik.Mamasina karardık.Yemegine katardik .Hiç sabun koyalım die bı laf duymadım
Mom080 Mom078 hahah birde yazmış sonunu okudu hemen güzel dileklerini sundu 😁😁😁manyağım ben laf atıp hemen 1 saniye sonra pişman olup vitesi r ye alıyorum 😁😁😁
Balkizlarim Mom078 kesinlikle katılıyorum sabun hatırladım halam sanki banada yapmisti şuan hafizamda böyle bir şey aklıma geldi bunu okurken 😳🙄
caglaras eslemsiii insanlarımız bunu ciddiye almıyor benim çocuğum ne demek yani ben yapıyorım iyi niyetliyim diyorlar ama bebeklerim cinsel organlarına ve makatına vs kafalarına göre bir şey sokmak çıkarmak bunlar istismar olarak değerlendirilebilecek şeyler malesef
Mom078 Deletedmom9 Maalesef bugun böyle birşeyle karşılaştığım için paylaştım ve denemek isteyenlerde vardı maalesef
Mom078 Deletedmom4 Yaptığı yorumu görsen tüm eleştiriye açık arkadaş falan dinlemez kafa göz dalarsın aslında 😂