Mrs_Mert Kuzey-41 ya bilmiyorum takıntı mı acaba. Sürekli çocuğa acıktı mı doydun mu gibi sorular soruyo. Kamerada konuşurken de ne yedin bugün sen diye soruyo. 14 aylık çocuğa 🤷🏻♀️
Kuzey-41 Mrs_Mert nedense eskiler cocuklar hic doymuyor sanıyor bu cogu anane ve babanede var malesef mesela benm oğlum iştahlı bir cocuk karnı tokta Olsa ne görse istiyor babaneside ayy acıkmış diyip duruyor 😀
Mrs_Mert GramPozitifBakteri ben inceden dokundursam da anlamak istemiyorlar illa patlamamı bekliyorlar. Sonrası malum
Caglaaaa Mrs_Mert kızım 13 aylık hiç vermedim bir eksiklik oldugunuda düşünmüyorum ekmek bildigin beyaz unlu karbonhidrat onu yiyecegıne tam bugdaylı erişte yapıyorum karbonhidratı oradan alsın
Mrs_Mert Caglaaaa biz onlara göre bu kadar acemiyken neler düşünüyoruz. Bi de insanlara kendimizi anlatmamız gerekiyor ya
GramPozitifBakteri Mrs_Mert patlayınca da biz de çocuk büyüttük herşeyi siz biliyosunuz oluyo dimi 😃 acaba biz de böyle olur muyuz vallahi merak ediyorum
Mrs_Mert GramPozitifBakteri haha aynen öyle oluyo 😄 ay bilmiyorum ama inşallah böyle şikayet ederken biz bu olanlar ders çıkarırız
Melll Mrs_Mert canım benim kimseye birşey anlatmak zorunda değilsin ki sen annesisin bırak he de geç ağzı olan konuşuyor üzme boşuna kendini
Mrs_Mert Melll ya bunu inanın çok istiyorum. Ama yapım buna müsaade etmiyor. Sürekli bi kafaya takıyorum