Mrs_Mert Lalin aaa olur mu babası, halası, babaannesi, dedesi dururken annesi de kim 🤪 daha bana benzediğini hiç duymadım. Sanırım bundan korkuyolar. Her dedikleri batar oldu ya.
Mrs_Mert GramPozitifBakteri o küçücük mide hiç boş kalmasın, sürekli bişeyler olsun elinde diye uğraşıyor resmen. Akşam bu ekmek olayı. Sabah kahvaltıdan kalkmadı çucuk kraker falan vermeye çalışıyo. Anne karnı tok diyorum. Kime diyorum 🤦🏻♀️
GramPozitifBakteri Mrs_Mert yok anlamıyorlar.Onlara göre karınları hep aç.Kendi annem de yapıyo bazen.Kızım emerek uyuyor.Alışamadı annem bu duruma bi türlü. Uyanıyor ne yicek şimdi diye soruyo bana bazen tutamıyorum kendimi çocuğa bi izin ver emeli 1 saat oldu diyorum haa tamam diyo 10 dk sonra köfte veriyo 🤷🏼♀️ Kayınvalide de olsa annem de olsa bazen durduramıyorum ben de
Nurrcem Mrs_Mert bende pankek yapardım ama muzlu , hurmalı , yulaf unuyla ,nohut unuyla.. beyaz un kullanmadan..
SinyorinA Mrs_Mert ben cok az kullaniyorum ekmegi hic vermiyo degilim ama sadece corba ve sulu yemekte minik minik onun disinda eline vs vermiyorum 🤷♀️
Mrs_Mert SinyorinA yeterli bence de. Kızım istemediği sürece ben de al annecim bi de ekmek ye demek istemiyorum. Gerekirse iki tabak yemek yesin
File351047 Mrs_Mert evet olabilir ekmek yemediği için kilo almadığını düşüyorlardır benimkiler kepek ekmeği verdiğim için çok kızıyorlardı sonunda kabullendiler 😀
Mrs_Mert File351047 ya arada bi böyle ters düşüyoruz işte. Allahtan çok karışan baskın bi karakter değil ama illa bi yerde sinir edecek bişey oluyo
Melll Mrs_Mert canım benim kimseye birşey anlatmak zorunda değilsin ki sen annesisin bırak he de geç ağzı olan konuşuyor üzme boşuna kendini
Eminos Mrs_Mert ekmek faydali vitaminli bisey degil bende ayni siz gibi vermedim sonuc oglum 20,5 aylik bazlama esim cok sever yaparim 15 gunde filan 20 bazlama buzluga koyarim bazlamayi kuru kuru yer ekmegi cok seviyor oturup yiyor bende engellemiyorum artik
Annesirintugceuzun Mrs_Mert Benim kızım da ekmeği çok seviyor ama sadece çorbasına doğruyorum o kadar. Eskiden çocuklar doysun diye ekmek ile ye derlerdi . Mantık bu. Kalabalık olurdu çünkü ve yemeği yettirmekti amaç. Bu nedenle alışkanlık olmuştur kayınvalidenize. Benim annem de bu kafada çünkü. ☺️
Mrs_Mert GramPozitifBakteri Yaa anneler işte bişey de denmiyo. En azından ben diyemiyorum aman şurada kaç gün durcaz diye ama içim içimi de yiyo böyle olunca
Tnshmszynp Mrs_Mert ayyy aynı benim kaynanam salatalık biber vs elma bunları yiyor 16aylık ne zaman görse ekmek ver ekmek ver o elindekiler yararlı değil ekmek ver diye beni delirtiyor tamam veriyorum bende ama çok da değil kahvaltıda bir dilim yada çorbaya vs bırde tam buğday veriyorum ama ne zman gitsek onlara mutfağa kaçırıyor ekmek tepiyor ağzına yani ndir bu anlamıyorum gerçekten
Mrs_Mert Tnshmszynp onlar yararlı değil ekmek ver mi 😮 allahım yarabbim ya. Valla bazen ne düşünsem ne desem bilmiyorum.