Pprreennssaanneessii vilnius merhaba kuru üzüm hangi marka veriyorsunuz açıktan aktarsan guvenemiyorumda ben yoksa kendiniz mi yaptınız marka varsa alip memnun kaldığınız bende bakayim bi
Zeynonunannesiiiii vilnius sebzeleri flan püre mi veriyorsunuz, bizimki 13 aylık olcak dişleri geç çıkıyor, tam çiğnemediği için mi bilmiyorum mesela havuç falan püre vermezsem kakasında aynen çıkıyo
Balkupummm Zeynonunannesiiiii Merhaba benim oglumda oyle 1 ocakta 1 yasinda olacak bazen cok minik corbasina ekmek dogruyoorum kakasindan oldugu gibi cikiyor ve zorlaniyor bende daha vermiyorun havucta ayni sekilde 4 disi var puturlu yemegi hic sevmiyor
vilnius Zeynonunannesiiiii tam çiğnemediği içindir. Şöyle ki blender kullanmıyorum çok fazla , son zamanlarda ise hiç kullanmadım diyebilirim . Bizim de dişlerimiz yok hiç çıkmadı .
Eminos Pprreennssaanneessii baligi zor yiyor biraz bende mercimek corbasinin icine karistiriyorum o sekilde yiyor
Pprreennssaanneessii Eminos bizimkide öyle domatesle veriyorum yada muhallebi yapıp veriyorum si.dilik böyle yediiryorum ins ilerde tek balıkta yer 😇😂