Nescafe Pankek Allah beterinden korusun böyle böyle tecrübeleniyoruz işte dikkat konusunda .hassas olduğum için bu konuda doğduğundan beri yüksek yere hiç koymadım yatırmadım veya kendine zarar verebilecek herşeyden uzakta tuttum, tabi olacağı varsa da önüne geçemeyiz 😞
nartanemm Pankek genede bir rotgen cektirin beyinde bir hasarolmusmu bakılsın sizinki ileri şekilde çökmüş
dehsetulvahset Dilaranne benimkinin de oyle atiyo susuz kalmis demek mi o sadece anne sutu aliyo ve hic su vermiyorum ama cisini felan guzel yapio cildi de kuru degil ay bu su islerinden kafayi yicem verim mi vermeyim mi die :(
Rahi dehsetulvahset anne sütünün dörtte üçü su o yüzden sadece anne sütüyle beslenen bebeklere gerek yok ama mama içen bebeklere verilmesi daha iyi diye biliyorum ben. Yanlışım varsa bilen düzeltebilir öğrenmiş oluruz 🌼
Dilaranne dehsetulvahset benim doktorum suyu ver böbrek taşı olmasini engeller dedi ben küçükken de veriyordum bir çay kaşığı mama alan bebeklere 100 de 100 mama sonrası verilmeli diş sağlığı açısından demişti isterseniz verin deneyin eğer göçük giderse belki de gerçekten susuz kaldığı içindir . Kaç aylık su an
dehsetulvahset Pankek cok gecmis olsn cann uzuldim ama bi doktora goturseydin keske cokme deyince korktim ben olsam panikler gotirurdum hwralde icim icimi yerdi
Pankek dehsetulvahset Korona olmasa kesin götürürdüm. Travma belirtilerinden en ufak biri olsaydı da. Sadece kafatasının bu kadar içine göçmesi beni kötü yaptı
Kuzey2019 Pankek ins bişi yoktur rabbim koruyor içinizi siz de ferah tutun.bende oğlumu mama ile büyüttüm size bir öneri de bulunacağım gece yatmadan termosla sıcak su alın yaninza mama kutunuzu alın 2 biberon koyun ve ılık su.hic mutfağa git gel yapmadan hazırlamış olursunuz hem sizin hem bebeğinizin uykusu bölünmez daha rahat edersiniz.nacizane tavsiyemdir ki ben hala öyle yapıyorum.
Pankek Kuzey2019 Artık öyle yaparım. Normalde emziriyorum ama doymamış gibiydi sütüm az geldi diye düşündüm. Sıcak suyumu alırım odaya
Pankek Rahi Ben haftada 1-2 defa o da kriz anında yüreği soğusun diye veriyorum. Bu aya kadar genelde emzirdim
dehsetulvahset Rahi canm evwt bende oyle biliyorim ama bu bingildak kalp gibi atinca icine cokmus gibi olunca susuz kaldi demekmis yani burdan kac oldu oyle ikuyorum canm cok skliyo
dehsetulvahset Pankek haklisin su zamand a hastaneye gitmek sknti evet ama ben cok evhamliyim ya insallah boyle birsey yasamam yasarsam duramam ortaligi kaldiririm heralde
ryhnz Pankek tekrar eski haline döndü mü peki. çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun. inşallah bişeyi yoktur bebişin 😞
Pankek Nescafe Ben hemen hemen hiç yalnız bırakmıyorum. 10sn içinde oldu. Yana devrilmiş. Ordaki ahşap korkuluk kesmiş kafasını. Resmen şans çünkü yan koruma var yatakta
Pankek dehsetulvahset Annem bizde. Benim koşmama uyanmış gelmiş. Ağlamadı da ama o kafasının hali gözümün önünden gitmiyor. Allah Korusun
ataninannesii Pankek cok gecmis olsun, insanlık hali iste ne kadar sakinsak da elimizde olmuyor bazi seyler. bu arada mamayi neden sicak suyla yapıyorsunuz? ılık suyla yapmanız daha dogru, icindeki vitamier olmemesi icin.
eymenzeynep Çok korkup üzülmüşsünüzdür bebeğinizi öyle görünce ama kafası çökmüş diyorsunuz neden doktora götürmüyorsunuz. Evet haklısınız virüs var ama bence acil ve önemli bi durum götürseniz çok iyi olur. Bu arada çok çok geçmiş olsun kendinizi suçlamayın. Yorgunluk uykusuzluk insanı mahvediyor ki siz bebeğinizi gayet güzel yatağına yerleştirmişsiniz. Olacağı varmış😞
Pankek eymenzeynep Virüs döneminde doğduğu hiç hep özel muayenehaneye götürdüm. Yine öyle yaptım kendi doktoruna götürdüm. Teşekkürler. Bir şeyi yokmuş ama ben çok korktum
Pankek ataninannesii Mamaya bu ay başladık. Sıcaklığa dikkat ederim. Aslında Hazırladığım su çok sıcak değil ama hazırlayacağım kapları sıcak suyla sterilize edip öyle hazırlıyorum.
Fatosveaselbebek Pankek merhaba bütün yazıları okudum çok geçmiş olsun o gocuk neden oldu vurmaya baglimi acaba k bakmayın benim basıma gelse korona felan dinlemem giderim hastaneye evden hiç dışarı çıkmayan insan bile korona oluyor o kadar çok hızla yayılıyor ki korkmayın götürün evde kendi basınıza durmayın hani belirtiler yok ama o gocuk neden oldu
Pankek Fatosveaselbebek Hastaneye gitmiyoruz burada. Özel doktor muayenehanesine gidiyoruz. Zaten o saatte gitsem hastaneye uzman hekim bulamazdım. Kendi doktorumuz kafası büyümeye müsait olduğu için yumuşak yapıda olduğundan olabileceğini söyledi. Çarpma sesi, ağlama ve travma belirtileri yok