Seherliva29 Mamaqueen hayır böyle bir hasta gelmedi ama ağız kokusunu dişinizde çürük varsa o yapar genellikle daha çok bu yönde hasta geldi bu şikayetle
Ebrusare Seherliva29 kadar post açtım kimse cevaplamadi antibiyotik yazdı doktor amoklovin 625 mg içebilirsin dedi 2 çocuk 2 kadın doğuncaya sordum sknti yok dedi ben yinede korkuyorum😒
Rojdaa Ebrusare yok canım diş taşı temizliği sağ alttki dişlerim çok sızlıyor fircalayamiyorum acayip kanıyor
Rojdaa Ebrusare benim de bilgim yok Youtube da izlediğim kadarıyla iğnesiz uyuşturmadan temizliyorlar
gulcezerenarslan Rojdaa 6 ayda bir yaptırırım. Kesinlikle ağrısız bir işlem her bir dişin damakla sınırını hissettiriyor insanda tuhaf bir mutluluk hissi oluyor🙂
Rojdaa Seherliva29 yaa aslında iğne yapılsa daha iyi en azından acı hissetmem benim dış etlerim baya kızarık ve kanıyor çünkü
Brc_sbs Oğlum 3 aylikken temizletmistim ben, anestezi verdiler 4 saat emzirme demisti doktorum herhangi bi sıkıntı yasamadim sadece ilk gun biraz sızladı okadar..
Rojdaa Brc_sbs aa sağolun bilgilendirdiginiz için ona göre bebeğimi iyice doyurup giderim gelince de mama veririm süt sağma makinam yok çünkü
Seherliva29 Rojdaa iğnede acıtacak ve uyuşuk kalacak bence hiç gerek yok bunu en iyi doktorunuz bilir 🌼
Rojdaa gulcezerenarslan merhaba gidip geldim temizlettirdim sağ alttaki iki dişim çok acıdı diğerleri fazla acımadı temizlerken, şimdi tertemiz oldu ama alttaki dişlerim içi kan dolu hafif sızlıyor şuan dişlerim gargara yazdı ferahlık hissi pek alamadım ama rahatladım temiz görünce çünkü o tartarlar psikolojiimi bozuyordu 😂