Mamaqueen Seherliva29 dis ipi dis fircalama vs yapilsa dahi ne kadar zamanda bir olusur acaba bu dis tasi
Seherliva29 Mamaqueen genellikle 6 ayda bir 3 ayda birde yaptıran var senede birde yaptıran bakımla alakalı
Seherliva29 Mamaqueen diş etlerinde çekilme olduğu için kökler aşagı çekiliyor ve sağlamlığını yitiriyor
Seherliva29 Ebrusare neden zararı olsun kü aşırı yogun Değilse anestezisis yapılyor hiç bir zararı olmaz
Ebrusare Seherliva29 kadar post açtım kimse cevaplamadi antibiyotik yazdı doktor amoklovin 625 mg içebilirsin dedi 2 çocuk 2 kadın doğuncaya sordum sknti yok dedi ben yinede korkuyorum😒
Seherliva29 Mamaqueen hayır böyle bir hasta gelmedi ama ağız kokusunu dişinizde çürük varsa o yapar genellikle daha çok bu yönde hasta geldi bu şikayetle
Rojdaa Ebrusare yok canım diş taşı temizliği sağ alttki dişlerim çok sızlıyor fircalayamiyorum acayip kanıyor
Rojdaa Ebrusare benim de bilgim yok Youtube da izlediğim kadarıyla iğnesiz uyuşturmadan temizliyorlar
gulcezerenarslan Rojdaa 6 ayda bir yaptırırım. Kesinlikle ağrısız bir işlem her bir dişin damakla sınırını hissettiriyor insanda tuhaf bir mutluluk hissi oluyor🙂