Nnur Seri çok hareketli ve ağlayan kziim var annem diyorki çok hareketli kızım ondan takma kafaya tek.benimki mi hareketli.
Nnur Seri mama degistrdim oda yaramadi bidaha degistrcem yarin dok. Goturcem bakalim merak ediyrm ne diyecek
Nnur Seri ilk bebelac kullandım şimdi. Bebelac gold kullanıyorum ama faydasını göremedim. Vücudu egzama gibi bisey oldu benim kziiimin. Mamadan da olabilir diyolar ama yeni olan biseybdehil azdı çoğaldı.
Alyask Seri göze mi batıyosun dedım ben küçük dıyosun her zaman o yüzden dıkkatımı cektı dedım düzgün konus kımsenın sana bısey dedıgı yok yardımcı olmaya çalışıyorum sana
Seri Alyask bi so run vari yaziyorum anneyim sonucta benden baska kimse dusunmez bacaklari zayifliyor dark ediyorum
ahlasinannesi Seri hiç mi kilo almıyor 6 aylık olmuş nerdeyse ek gıdaya başlayabilirsiniz irmikli mamalar yapabilirsin
Alyask Seri sana kımse bisey demıyo arkadasım ıstedıgını yazabılırsın de önce kılosu nasıl dıye soruyorsun sonra ne bıcım ınsanlarsınız dıyosun kımse kımseye hakaret edemez burda
Deletedmom71 Cansuu1 mama olarak ne kullanıyorsunuz 😊bende hem meme hem mama kullaniyorum benim bebegimde 2 ay hic kilo almamisti sutum yokmuş meğer mamaya agirlik verdim kilo almaya basladi sadce geceleri emziriyorum
Elisildam Seri doktor değiştir bi kilo alımı olmuyorsa ek gıdaya başlatıyor doktorlar. Mama meme ile gidenlere.