Cansuu1 Kizlar bebegim cok az kilo aliyor mama ve anne sutuyle besleniyor bugun ek gidaya baslayabilirz dedi doktorum 5bucuk ayligiz belki o zaman toparlar bi ay daha bekleyelim eger yine almazsa kan ve idrar tahlili yapacagiz dedi. Ek gidadan sonra bebisler kilo alir mi :(
Deletedmom71 Cansuu1 mama olarak ne kullanıyorsunuz 😊bende hem meme hem mama kullaniyorum benim bebegimde 2 ay hic kilo almamisti sutum yokmuş meğer mamaya agirlik verdim kilo almaya basladi sadce geceleri emziriyorum
Saliha0540 Seri benim bebegim 2850 doğdu suan 2 aylik 5100 gram bende meme arada nadir mama seklinde gidiyorum
Seri Alyask siz ne bicim insanlarsiniz ben yazinca Laf oluyor ayni soruyu herkes soruyor ben niye goze bakyimki
Alyask Seri göze mi batıyosun dedım ben küçük dıyosun her zaman o yüzden dıkkatımı cektı dedım düzgün konus kımsenın sana bısey dedıgı yok yardımcı olmaya çalışıyorum sana
Deletedmom10 Seri Arkadaş sana hiçbirşey dememiş niye kızdın onu anlamadım. 4. Aydan bu yana hiç mi kilo almadı.
Nnur Benim bebgimde küçük geliyor gözüme. 3.515kg 51 cm doğdu Geçen ay 5.800 gram 60cm Memeyi bırakıyor hiç emmiyo desem.yeri Mama ile besleniyor kzuum. Ayrıca suan 3ay 16gunluk. Sizce normal mi
Nnur Seri çok hareketli ve ağlayan kziim var annem diyorki çok hareketli kızım ondan takma kafaya tek.benimki mi hareketli.