MIRACAYAZINANNESI Eşime dün eve gelirken kivircik al dedim çin marul u almış. Hayatımda görmediğim bilmediğim bişey. Neler yapılır bununla kullanan var mı ?
annesinin_kizi MIRACAYAZINANNESI hiç görmedim bile canım üste kalsın Merak ettim bi nasıl bir şey bakayım internetten
MIRACAYAZINANNESI TwinsmomDA salatası dikenli olduğu için önerilmiyormuş o yüzden napcagimi bulamadım. Evet turşusu varmış ama balık suyu falan giriyormuş içine. 😖
Kubrabazl-80 MIRACAYAZINANNESI yok ben yedim salatasını hiçte dikenli değildi nemli marul gibi ama biraz ortası sert 😂arkadaşımın eşi normal marul diye yanlış almıştı
2prenss_annesieliff_ MIRACAYAZINANNESI yıkayıp salata yapabilirsiniz bizim burda hep bundan var bende sürekli alırım kıvırcık yok burada hataydayiz
MIRACAYAZINANNESI 2prenss_annesieliff_ ya siz yapiyormusunuz ne katıyorsunuz içine başka. Dikeni varmış salata yapmayın diyor nette
2prenss_annesieliff_ MIRACAYAZINANNESI yoo hic dikenine rastlamadım ben dış kalın yapraklarını atarım ben yıllarım normal salata yaparim marul roka maydonoz mor lahana vs.. limonlu sos yeriz