MIRACAYAZINANNESI TwinsmomDA salatası dikenli olduğu için önerilmiyormuş o yüzden napcagimi bulamadım. Evet turşusu varmış ama balık suyu falan giriyormuş içine. 😖
Kubrabazl-80 MIRACAYAZINANNESI yok ben yedim salatasını hiçte dikenli değildi nemli marul gibi ama biraz ortası sert 😂arkadaşımın eşi normal marul diye yanlış almıştı
2prenss_annesieliff_ MIRACAYAZINANNESI yıkayıp salata yapabilirsiniz bizim burda hep bundan var bende sürekli alırım kıvırcık yok burada hataydayiz
MIRACAYAZINANNESI 2prenss_annesieliff_ ya siz yapiyormusunuz ne katıyorsunuz içine başka. Dikeni varmış salata yapmayın diyor nette
2prenss_annesieliff_ MIRACAYAZINANNESI yoo hic dikenine rastlamadım ben dış kalın yapraklarını atarım ben yıllarım normal salata yaparim marul roka maydonoz mor lahana vs.. limonlu sos yeriz
Eternity MIRACAYAZINANNESI https://www.google.com.tr/amp/s/www.nefisyemektarifleri.com/kimchi-kore-tursusu/nyt-amp/
Eternity MIRACAYAZINANNESI Koymaya gerek yok canım, türk damat tadına baya baya uygun bir tarif, zencefil ve balık sosu koymana gerek yok