Aleynaaaaaa birfincantuzruhu ben kullandım canım bize çok etki etti kolik bebeğim olmasına rağmen düzenli kullandım günde 3 defa 15 damla etkisini 2 3 gün sonra görmeye basladimm
Aleynaaaaaa birfincantuzruhu aynen canım ben o konuda şanslı çıktım ilk aldığım damla etki etti umarım sizede yararr🙏🙏
idil1990 birfincantuzruhu izelse bi sor desteklicektir. Dogal cunku icerigi ve rahatlaticak bebegini tuvaletini rahat yapicak. Sindirim sistemleri tam gelismedigi icin bu sebwpten veriliyor
Mandalinbebeksu birfincantuzruhu biz 6 saatte bir 4 defa 15 damla kullanıyoruz çok iyi bence benim oğlum 1,5 aylık2.şişedeyiz çok gazlı çünkü
demetersoy birfincantuzruhu bende kullandım Oğluma ama hemen faydasını göstermiyor damlalar malesef 😔 sabır bu işin çaresi
Sema123- birfincantuzruhu birazda olsa rahatladı bizimki aşırı gazlı olduğu için şükrediyorum az sa olsa düzeldiği için
Sema123- birfincantuzruhu al o zaman canım kesinlikle fayda eder eltimin oğlu gede deliksiz uyuyor gündüz de uyuyor belli saatlerde ona bizden daha çok fayda etti 6 aylık oğlu gaz sorunu hala devam ediyordu bunlara başladı bitti şükür
PaaPiis birfincantuzruhu bende kullandım 1 aylık olduğunda başladık 1 hafta içinde etkisini gösterdi sabahlara kadar gazdan uyumuyordu emmiyordu ama nurse harveys şurup ile kullandım.
birfincantuzruhu PaaPiis şimdilik tek damla verdi bakalım etkisi olmazsa desteklicek bisiler isterim.
Renk AhsenRana yatırarak verıyorum. Duz tutup bı 10 sn kafasını cevırmesıne musade etmiyorum oyalıyorum tutuyo hepsını.
Esma9442 Renk bende şimdi aldım bundan 5 damla verdim 15 dk bekledim sonra emzirdim yatırdım sabahta aç karnına 5 damla vercem gün içinde başka verilmiyor demi
Renk Esma9442 gunde 1 sefer veriliyor. Ya sabah verın ya da yatarken. Sımdı verdiyseniz sabah vermeyin bıdaha. Ben gece gazlanmasın dıye yatmadan vwrıyorum.
Nildailay birfincantuzruhu bu damlayı düzenli olarak kullanmalısınız doktorunuzuun önerdşği dozda aynı saatlerde verirseniz hergüm daha etkili olur bitkisel bir damla benim bebeğime iyi gelmişti ama bugün gazı yok gübi vermiyim falan derseniz etkisini göstermiyor
Sengulbayrak birfincantuzruhu kolik bebeğime denemediğim gaz damlası kalmadı ama en iyi gelen sab simplexti. bir hafta kullanımdan sonra azalmaya başlamıştı. Gazlı bir bebek ve biberonda kullanıyorsanız eğer, kolik biberonda iyi geliyor tavsiye ederim
birfincantuzruhu Sengulbayrak sütüm azdı biraz mama takviyesi verdim biberonla sonra meme reddi yaşayacaktık bıraktık. Şükür sadece anne sütü artık. Arada da kaşıkla mama.