Alazcns Fadimeaylinnnn benim oğlum da mustafa Alaz. Kimse Alazı anlamıyor ayaz aras diyen var 😂 amaan mustafa deriz diyen var
Annesirintugceuzun HYM Gerçek mi ya 😞 çok kızıyorum böyle şeylere 😞 en çok senin hakkın çocuğuna isim koymak.
Karides HYM nasıl kabul ediyorsunuz yavrunuza bi başkasının sizin hiç sevmediğiniz bi ismi vermesine anlamıyorum 🤔
Alazcns Biz isim konusun da aileleri karıştırmadık. Eşim mustafa istedi benim de küçüklükten hayalim Alaz dı. Mustafa Alaz oldu. Herkes mustafa diyor ben de iki ismini söyleyin alışsın bebeğim diyorum 61 günlük. Biraz daha zorlarlarsa mustafa silinecek kimlikten 😂
Alazcns Biz isim konusun da aileleri karıştırmadık. Eşim mustafa istedi benim de küçüklükten hayalim Alaz dı. Mustafa Alaz oldu. Herkes mustafa diyor ben de iki ismini söyleyin alışsın bebeğim diyorum 61 günlük. Biraz daha zorlarlarsa mustafa silinecek kimlikten 😂
Brc32 Batbet eşimle biz kendimiz karar verdik ilk ayaz dedik ama ben ayaz ismine alışamadım Doğuma bi hafta kala Mert ismine karar verdik sonra bide Ali olsun dedik babamın ismi(artı eşimin isminde Ali ) sonunda Mert Ali olarak koyduk ama herkes Mert diyor aliyi kullanan yok😂
Batbet Brc32 ben kendim de iki isimliyim kullandığım ismin dışında seslenen olursa bakmıyorum bile, o kdr yabancıyım yani O yüzden çocuğumda iki isim hiç düşünmedim zaten tek isim söyleyecek millet, ya da koyulacakda illa ilk isim kullandığı isim olmalı
Adensu Fsule adensu ama sanki aaaaaden diye a yı uzatiyolar buda adem der gibi oluyor oysaki uzatmadan söyleniyor sinirlenmeye basladim
Bsebse Benimkini isteyerek koydum cok. Herkes aman koyma cok yaramaz cok hiperaltif cok aglayan bebek oluyorlar dikkatleri daginik vs vs o kadar soyledi ki. Kizinin adi ayni olanlar. Su an 24gunluguz ve evet aglamakla gecio hergunumuz gece gunduz. Doktorumun da kizinin adi ayniymis oglum olunca bebek neymis anladim resmen melek melek oglum diodu. O derece.Sadece o konu var kafamda hep :(