Nagihan2018 Batbet oglumun ismini ben buldum esimde begendi ama simdi baskasinda baska isim duydum daha cok hosuma gitti 😃😃
Srpp HYM yorumları okurken merak ettim acaba hangi ismi koydu die :) yüsra güzel isim👍 İsim hakkı anne babanındır, en azından bi rıza alsaydı. Ama dua et yüsra koymuş. Ya anamın adı olacak fadime, hayriye, nuriye vs. Eski isimlerden koymak isteseydi.
Damlaaaaaaa Batbet güzel naif bir isim ama dediğim gibi hiç koymayı düşüneceğim bir isim değildi o sebeple içime sinmemesi ☺️
superboyAliAsaf Batbet çok isteyerek koyduk eşimle ve sanki ben doğurduktan sonra herkes o ismi koyar olmuş gibi geldi ben Ali Asaf koydum simdi herkeste bi Asaf duyar oldum ve hiç sevmediğim biri de koyacakmiş oğluna çildiracağim gerçekten eşim çok Atilla olsun istemişti keşke Atilla koysaydik 😑😑
Batbet superboyAliAsaf ayyy evet bu sene bi asaf modası oldu güzel ama.herkeste var Atilla çok güzelmiş tam türk ismi,
CemreKerem superboyAliAsaf haklisiniz erkek bebeklerde Asaf kız bebeklerde de Asel ismi bu sene çok yaygınlaştı
CemreKerem Batbet Ben isimlerin insanın karakterini etkilediğini ve bazı isimlerin kullanan kişiye yakışmadığını düşünüyorum. Mesela son zamanlarda türeyen kız isimlerini çok manasiz buluyorum ve hiç beğenmiyorum. Sırf değişiklik olsun diye kulağa hoş gelmeyen anlamı zorlama oluşturulmuş isimleri çocuklarına koyuyor aileler . Oğluma hamileyken bir çok isim düşündüm ama hiçbirine isinamadim eşim de ısrarla Ulaş ismini istiyordu . Ulaş kesin olacaktı fakat bu isim bana biraz sert bir karakterde geliyordu daha sonra doğumuma doğru öylesine Onedio ya girdim kendi ismimin enerjisi ile uyumlu erkek bebek ismi gibi bir test buldum onu yaptım ve 4 isim çıktı biri de Kerem 'di . Orada kerem ismi bana cok sicak gelmisti daha sonra arastirdim anlami da güzel kisa bir süre sonra oğlum doğdu ve kerem isminin ona kesinlikle yakisacağına karar verdim ve oğlumuzun adı Ulaş Kerem oldu . Ben sadece Kerem ismini kullanıyorum ve içime sinen güzel bir isim olduğunu düşünüyorum.
Adensu Fsule adensu ama sanki aaaaaden diye a yı uzatiyolar buda adem der gibi oluyor oysaki uzatmadan söyleniyor sinirlenmeye basladim
HYM ErtugrulAnnesii evet isim gğzel ama ben oldum olası sevmezdim bu ismi içime sinmesede dediğiniz gibi bebeğimin ismi diye seviyorum artık ☺️
HYM ayazlianne aynen öyle kötü bir isim değil ama ne bileyim içine sinmiyor ama hayırlı uzun ömür versin ismide teferruat ta kalsın inş sizinde bir prensesiniz olur 😍
ayazlianne HYM insallahhh olursa kızınızla adaş olacak, Allah ismiyle yaşatsın sağlıklı ömür versin :)
Savci43 Batbet benim de 7 aylık oğlum var eşim babasına çok düşkün babasının adını istedi daha hamile olduğumu öğrendiğimiz günden beri hep erkek olursa babamın adı isim hakkı bende dedi kıramadım onu ama kötü değil adı Adem ,gel gelim ben kendi çocuğum olduğu için Adem diye sevmedim allah nasip ederse ikinci çocuğum kız da erkek te olsa isim hakkı bende ben koyucam bu sefer 😊 Adem Ege istedim ama iki isim de abimler sıkıntı çekti ondan tek isim koydu 🤦♀️Yapcak bişi yok 🤷♀️
mrsoztomurcuk Batbet Benim oğluma da başta tek isim Deniz koyarız demiştik. Her şeyini ona göre ayarlamıştım. Eşim nüfusta Deniz Paşa olarak yazdırmış ve çok kızmıştım benden habersiz nasıl yaparsın diye. Bir kaç gün kabullenmek istemedim ama sonradan çok hoşuma gitmeye başladı ve şimdi çok benimsedim.
Fadimeaylinnnn AlyaBaby oda bisi mi oğlum un adı yağız 😉 yalız diyen var yavuz diyen var dedim bilerek yavvvııızzz diyor ahahah naparsin işte yapacak bisi yok