Savci43 Batbet benim de 7 aylık oğlum var eşim babasına çok düşkün babasının adını istedi daha hamile olduğumu öğrendiğimiz günden beri hep erkek olursa babamın adı isim hakkı bende dedi kıramadım onu ama kötü değil adı Adem ,gel gelim ben kendi çocuğum olduğu için Adem diye sevmedim allah nasip ederse ikinci çocuğum kız da erkek te olsa isim hakkı bende ben koyucam bu sefer 😊 Adem Ege istedim ama iki isim de abimler sıkıntı çekti ondan tek isim koydu 🤦♀️Yapcak bişi yok 🤷♀️
mrsoztomurcuk Batbet Benim oğluma da başta tek isim Deniz koyarız demiştik. Her şeyini ona göre ayarlamıştım. Eşim nüfusta Deniz Paşa olarak yazdırmış ve çok kızmıştım benden habersiz nasıl yaparsın diye. Bir kaç gün kabullenmek istemedim ama sonradan çok hoşuma gitmeye başladı ve şimdi çok benimsedim.
Fadimeaylinnnn AlyaBaby oda bisi mi oğlum un adı yağız 😉 yalız diyen var yavuz diyen var dedim bilerek yavvvııızzz diyor ahahah naparsin işte yapacak bisi yok
ayazlianne HYM insallahhh olursa kızınızla adaş olacak, Allah ismiyle yaşatsın sağlıklı ömür versin :)
Alazcns Fadimeaylinnnn benim oğlum da mustafa Alaz. Kimse Alazı anlamıyor ayaz aras diyen var 😂 amaan mustafa deriz diyen var
Annesirintugceuzun HYM Gerçek mi ya 😞 çok kızıyorum böyle şeylere 😞 en çok senin hakkın çocuğuna isim koymak.
Karides HYM nasıl kabul ediyorsunuz yavrunuza bi başkasının sizin hiç sevmediğiniz bi ismi vermesine anlamıyorum 🤔
Alazcns Biz isim konusun da aileleri karıştırmadık. Eşim mustafa istedi benim de küçüklükten hayalim Alaz dı. Mustafa Alaz oldu. Herkes mustafa diyor ben de iki ismini söyleyin alışsın bebeğim diyorum 61 günlük. Biraz daha zorlarlarsa mustafa silinecek kimlikten 😂
Alazcns Biz isim konusun da aileleri karıştırmadık. Eşim mustafa istedi benim de küçüklükten hayalim Alaz dı. Mustafa Alaz oldu. Herkes mustafa diyor ben de iki ismini söyleyin alışsın bebeğim diyorum 61 günlük. Biraz daha zorlarlarsa mustafa silinecek kimlikten 😂
Brc32 Batbet eşimle biz kendimiz karar verdik ilk ayaz dedik ama ben ayaz ismine alışamadım Doğuma bi hafta kala Mert ismine karar verdik sonra bide Ali olsun dedik babamın ismi(artı eşimin isminde Ali ) sonunda Mert Ali olarak koyduk ama herkes Mert diyor aliyi kullanan yok😂
Batbet Brc32 ben kendim de iki isimliyim kullandığım ismin dışında seslenen olursa bakmıyorum bile, o kdr yabancıyım yani O yüzden çocuğumda iki isim hiç düşünmedim zaten tek isim söyleyecek millet, ya da koyulacakda illa ilk isim kullandığı isim olmalı
Adensu Fsule adensu ama sanki aaaaaden diye a yı uzatiyolar buda adem der gibi oluyor oysaki uzatmadan söyleniyor sinirlenmeye basladim