TinkyWinky Birbebek34 beyaz sirke bulaşık deterjanı karıştır fıs fısla ovala parladığını kireçlerin gittiğini göreceksin 👍veya beyaz sirke karbonatta olur
RainOverMe Birbebek34 Birbebek34 evet, bir de fısfıslı paketinin alt kısmı sarı olan var onu da övüyorlar da ben denemedim şahsen. Klasik cillitbangi önerdiğim kişiler memnun kalmıstı ama siz beğenir misiniz bilemem. O aktif köpükten daha uyguna geliyor daha uzun kullanabiliyorsunuz. Sabun artığı falan bırakmıyor. Alırsanız fırçalayarak kullanmanızı öneririm 😇
Gokcemsii Birbebek34 temizlik yarışmasına katılmış bir olarak kesinlikle orda kullanılan ürün cillit bang aktif köpük diyorum. İşe yaramadığı yer yok nerdeyse 😂
Gokcemsii Birbebek34 temizlik benim işim 🥰 genelde hep cillitbang ve marc kullanıyorlar ve ürünler gerçekten güzel sonuç veriyor 😂
Bireylulmeselesi02 Birbebek34 hiç bir şey geçirmiyor bence ben çok şey denedim duş alındıktan sonra hemen temizliyip kurutmak lazım onun dışında olmuyor 😭😭🥰🥰
Birbebek34 Bireylulmeselesi02 öyle ama surekli kurulamak da zor oluyor bebekle birde iki banyo var ikisini de kullaniyoruz yetişemiyorum💁♀️😁
Birbebek34 Gokcemsii gercekten mi🤭🤭evet tanıtım da yapıyolar sürekli ama hic denememiştim ✔ne zaman katıldınız kim kazandı🤭🤭
ebz09 Birbebek34 fisfisli bir siseye 300 ml beyaz sirke,200 ml sivi bulaşık deterjani koyun. Esit miktarda da koyabilirsiniz. ☺️
MltmSrp Birbebek34 Nilem marka sihirli su diye geçiyor mavi renk. Ovmaya bile gerek kalmıyor biraz bekletin ve suyla durulayın baktınız çıkmadı mı hafif bir bezi dokundurmanızla pırıl pırıl yapıyor. Fiyatı da gayet uygun.
Birbebek34 Bireylulmeselesi02 allah yardım etsin gercekten bi tanesiyle ugrasnak zor iki tane daha da zordur 🤷♀️
CanselK Birbebek34 taşındığım evde sanki yıllarca silmemişlerdi ne denediysem çıkmadı, sonra kireç çözücü sıkıp fırçayla güzelcene sürttüm, arkasından yıkayıp kuruladım yeni alınmış gibi oldu 👍 ama kokusu çok keskin ya 5 6 tane maske taktım
DilarAykut CanselK kendimi çok pasaklı hissettim hatta pasaklıymılışım ben 1,5 senedir evliyim sadece çıkmadan duvarlara ve duşakabine su döküp çıkıyorum hiç temizliğini yapmadım daha ve evet benim de hep kireç yarın bende temizliyecem
nikimikedi7 Birbebek34 Migros’tan duş sil diye bir sprey alıyorum sıkıp biraz bekletip suyla durulıyor çıkıyor.