Birbebek34 Yesillimon bende makine parlatıcısı denedima ama cok etki gostermedi bide dediginiz gibi sirke felan da koyayım✔çok teşekkür ederim 🌸
Mom104 Birbebek34 1-)%50 olacak şekilde piril ve sirkeye ovala 5 dk sonra yıka mis gibi olır 3-2Market poşetinin üstüne cif sık ıslanmış Duşakabini ovala o zaman da da mis gibi olur 😅❤️
Birbebek34 Mom104 cif denedim biraz uğraştırdı beni🤪ama pril ve sirkeyi mutlaka deniyecem✔çok teşekkür ederim 🌸
tubbaaa Birbebek34 CIF kullanıyorum bende duşakabin temizleme diye yazıyor üstünde siyah kutu cok memnunum sık az beklet sonra yıkayarak süngerle veya neyle siliyorsan öyle sil durula canım
Birbebek34 tubbaaa onu da denerim hatta internetten bakayim siyah kutulu olana ✔çok teşekkür ederim 🌸
Birbebek34 Mom104 biraz ovalamak gerekiyor 🤪bende bebek aglamadan yapayim diye hızlı hızlı yapıp bitirmek istiyorum ✔yoksa etkisi tabiki var 💁♀️🌸
RainOverMe Cillitbang in köpük şeklinde olanı var o güzel temizliyor, ama işte çabuk bitiyor. Ovmaya gerek kalmıyor. Bir de aynısının fısfıslı olanı var onu sıkıp fırçalıyorsunuz tertemiz oluyor. Kolay gelsin🙏🏻
Sedaahmet Birbebek34 cif in banyo temizleyicisini kullaniyorum memnunum. Kirec olmuyor fazla. Arada bir de bulasik makinesi parlaticisiyla süngerle ovuyorum iyice. Tertemiz oluyor.
TinkyWinky Birbebek34 beyaz sirke bulaşık deterjanı karıştır fıs fısla ovala parladığını kireçlerin gittiğini göreceksin 👍veya beyaz sirke karbonatta olur
RainOverMe Birbebek34 Birbebek34 evet, bir de fısfıslı paketinin alt kısmı sarı olan var onu da övüyorlar da ben denemedim şahsen. Klasik cillitbangi önerdiğim kişiler memnun kalmıstı ama siz beğenir misiniz bilemem. O aktif köpükten daha uyguna geliyor daha uzun kullanabiliyorsunuz. Sabun artığı falan bırakmıyor. Alırsanız fırçalayarak kullanmanızı öneririm 😇