atropabelladonna Bireylulmeselesi02 ay ne güzel bir memleketınız var 😊gezdik cok sukur insallah virüs ortadan kalkarsa gezmeye devam edebiliriz 😊
Bireylulmeselesi02 atropabelladonna yaza ortalık düzelirse bende gidecem inşalalh ikizlerimi alıp doğduğum yere gidecem🤗
Bireylulmeselesi02 Canga rizeye yakın zamanda gidecektik yol uzak geldi bize bi de benim ikizlerle yolculuğa çıkmak çok zor 😞
atropabelladonna Bireylulmeselesi02 masaallah ne güzel ya ikiz 😊Rabbım saglık uzun ömür versin insallah kac aylık lar
Bireylulmeselesi02 MasalsMommy kayınvalidem antalyalı olduğu için sürekli gittiğimiz yerlerden 🤗 bende çok beğendim antalyayı🤗
MasalsMommy Bireylulmeselesi02 Ben de küçüklüğümden beri hep giderim. Gerçekten çok seviyorum o şehri ya😍
Bireylulmeselesi02 Canga eminin öyledir benim eşimle beraber Karadeniz turu yapmak en büyük isteğimizdş ikizler olunca erteledik sonra da korona virüs çıkınca erteledik ama en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum 🤗
Harvicell Bireylulmeselesi02 çok yer gezdim ama karadenize aşık oldum neredeyse her yıl gideriz 💙Samsundan Artvine 👌
Harvicell Bireylulmeselesi02 kesinlikle gitmelisin csnım biz samsundan başlıyoruz 2 gün orda kalıp sonra trabzona kadar kalmadan geziyoruz 2 gün trabzonda kalıp sonra rizeye geçiyoruz 4 gün rizede kalıyoruz artvine günü birlik gidip tekrar rizeye geliyoruz .
Carlistonbiber Bireylulmeselesi02 ÇORUM 💜 🥳😅 yani sonuçta dünyanın merkezi tabiki de üstüne il tanımam 😜