Acemi_ogretmen_annee Alminam akıtmıyor en güzel yönü bu kavrama kısımları gayet iyi bebeğim kendisi kaldırıp içiyor
Hyryygt Alminam kesinlikle sahane bir urun dun indirim vardi e bebekte esim aldi bebegim bayildi ve cok rahat kebdi tutmaya calisiyor ve genzine kacmiyor
Alminam Gzmkaya Wee baby slikon meyve filesini al çok kullanışlı Mycey kutulu kaşık Wee baby slikon kaşık Renga cam kavanozlar Cam rende ben bunları kullaniorum memnunm
Alminam Deletedmom002 Ya bu aventin hangi bardağı acaba eğitici olan linkini atabilir mısınız ben de penguen düşünüyordum ama
Deletedmom002 Alminam https://www.hepsiburada.com/philips-avent-natural-egitici-biberon-125-ml-4ay-3-delik-p-AILEMINA21833 Burda gösterilmemiş ama birde suluk ucu var içerisinde.
Alminam Gzmkaya Ben yarın alacam termos ve termal çanta yolculuk yapıyorsanız ve sık dışarı çıkıyorsunuz gerekli olabilir
Alminam Acemi_ogretmen_annee Makarna vitma zeytinyağı ve pekmezinden memnun musunuz keçiboynuzu özü olan mi
Acemi_ogretmen_annee Alminam genel olarak herkes çok memnun güvenilir. Ben başka yerden temin ettim edemeseydim ordan alırdım
Alminam Deletedmom002 Bunu alacam sanırım ama biberon kaç delikli yani o belirtilmemis hem avent penguen gibi suluk ucu takıp hem de biberon ucu var sanırım içinde değil mi
Berjin77 Gzmkaya bende burada durayım faydalı bilgiler geliyor 😀 iki hafta sonra bizde başlıyoruz ek gıdaya dah hiç alışveriş yapmadık
3prensesannesi Berjin77 merhaba 31 yaşındaym ingiltere de yaşıyorum evlenip geldim 3 kızım var 10ve 9 yaşında bide 6 aylk bebeğim var aslen aksarayliym
Berjin77 Esma4242 vallabbende aynen öyle dedim doktora direk 😂😂 o da en fazla 2 gün bekletebilirsin dedi 🤷♀️ bende sütü buzluğa atıp her gün çıkarıp mayalamayi düşünüyorum bakalım
Betull Gzmkaya kasık ve tabaklarını da aldım memnunum ben tabiki size baglı ama hepsini rahatlıkla kullanıyrz önlüğü ayarlanabilir hemde büyüte biliyosunhzda
AliyeAsel Gzmkaya bende wee babyden kaşık aldım ve cam rende canım bana göre gerekli olanlar bunlar önlüğe zaten izin vermiyor bizimki
Ozlem35 Avent buharli pisirici Wee silikon kasik Cam rende Renga mama cam siselerden Tabak seti Alstrma bardagi Degisik renklerde önlük aldım 😊