ikizleriim Allah yardımcınız olsun benimkilerde sizin haftalarda başladı 4. ay atağı. 2 hafta sürdü. Ama geçiyor korkmayın teselli edin kendinizi 😅
yenidoganhemsiresi ikizleriim ne gibi değişiklikler olmuştu ya ben kızımı tanıyamıyorum valla gece uykumuz 180 derece değişti 1haftadır 😭
Aysesmom Eylulunannesiiii bizimki hep atakta gibi oldugu için korkmuyorum 🙄 huysuz yatıp 15 dk bakındığı yoktur. Kucaga alırsın 10 dkda sıkılır ağlar. Yarım saat sallarsın 10 dk uyur hep ayakta sallanıyor olucak vs vs bu hep böyle
Eylulunannesiiii Aysesmom gerçekten zor ya. Peki nasıl idare ediyorsun bu şekilde. Benim kızım da çook kucakçı
Aysesmom Eylulunannesiiii galiba alıştım eşim evde yada anneme gidiyorum onlar da destek oluyor. Genelde kucakta hop hoplatırız zıplatırız başka türlü durmuyor pek. Ama gaz değil sanırım huy. Gazı yaşadım çünkü biliyorum bu genel bir hal. Bugun tam 3 aylık bu arada
Eylulunannesiiii Aysesmom yanlız değilsen idare edebilirsin . Gece uykusu varsa gündüz biraz da olsa idare edilebiliyor ama gece de uyumasa gerçekten zor
ikizleriim yenidoganhemsiresi bebeklerimden birinde meme reddi oldu, uykular yalan oldu, on dakikada bir çığlıklarla uyanmalar başladı. Mızmız, huzursuz ve keyifsiz geçirdiler. Kısa sürdü Allahtan 🤍
tavsancikinannisi Biz şuan 4 ay atağının ortasındayız Oğlum geceleri sürekli kalkıyor ve meme reddediyor Bütün düzenimiz alt üst oldu Uyku işini nasıl çözeceğim bilmiyorum
tavsancikinannisi yenidoganhemsiresi dün gece çığlık atarak uyandı bişeyden korkmuş gibi 1 haftadır böyle
Yusuf20 yenidoganhemsiresi 5.ayda çok şükür uykusu düzene girdi bu kezlik diş çıkartıyor 4 buçuk aylıkken ayrıca diş kaşıntısı vardı hepsi bir araya geldi.bebekten bebeğe değişir kısalığı