Simiyy Ali acar burun kemiği kucuk ama yapısal olabilir dedi birde bence birsey cikmayacak sağlıklı dedi canım ilk postta da yazdım.Ali acarın yaklasimiyla ahmet basaranin yaklasimi arasında daglar kadar fark var ali acar babacan birsekilde burun kemigi kucuk dedi yok demedi canım ama ahmet basarn hic yok dedi ali acar butun yollari anlatti karari bana birakti ama ahmet basaran en riskli yolu soyledi downsa hemen alalim diyor bencilce ben down olsa bile aldirmayacaktim ama beyefendi kendine gore plam yapiyor ve bunu bize yogun bir sekikde empoze etmeye çalıştı olabilecekleri anlatmadi ustelik baska doktora gitmeyin diye ironik bir sekilde yaklaştı.Canim inan insan cok kotu oluyor yani bu “insanlik hali asla olamaz” çünkü b3n ali acara gitmeyip koru korune ertesi gun sabah erkende operasyona girebilirdim 500 de bir ihtimal bile olsa düşük olabilirdi Can bu sonucta bunun insanlik hali olamaz öyle ozel klinik açmakla olmuyor bu bir bebegin yasami soz konusu bir annenin…neyse daha fazla uzatmayayim ama ahmet basarandan nefret ediyorum çünkü onun yuzunden gebeligimde cok üzüldüm cok agladim 3 gun yemeden icmeden kesildim aglamam durmuyordu o acinin tarifi yok gebeliginde horminal etkileriyle cok zor gunler yasadim ama sagolsun ali acar gercek doktor o icimize su serpti yapisal olabilir bebegin sağlıklı b3nce birsey cikmaz deyknce biz esimle hastaneden aglayarak ciktik…Allah yavrularimiza uzun saglikli omurler versin canım.icimi doktum sana ama inan anlattikca bile gecmiyor…