Esatinannesi42 Devlete gideceksen eger kesinlikle emel öztürk ü öneririm ali kemal belviranli kadin dogum hastanesinde 2 ay oldu dogum yapali cok memnun kaldim zaten muayeneye de ona gidiyordum cok güleryüzlü ve mükemmel bir doktor 😍
Pandicornlar Bebegimm42 özel Büyükşehir Hastanesinde Ali Kınık tavsiye edebilirim harika bir çocuk doktoru çok seveceksiniz 🥰 bende medovada Aysel Kamer’de doğum yaptım. Birkaç kez Fuat beye gitmiştim sonra neden karar değiştirip Aysel hanıma geçtim bilmiyorum ama keşke Fuat beyde kalsaydım diye pişmanlık yaşarım hep
Esatinannesi42 Bebegimm42 evet çekildi sema mirza ya almistik randevu cocuk doktorlarini bilmedigim icin hastaneden onerdiler memnun kaldim
Bebegimm42 Pandicornlar ben riskli gebelik geçirdim doğum evinde hep beni korku ttular Fuat beye gittim sonra o kadar iyi ki beni hep sakinleştiriyodu ve o kadar da korku lacak birşey yok dedi ve ben doğum yaptım hiç bir şekilde azwrlamadi ameliyat habede bile nazimi çekti neden gecmistin ki ona neden memnun olmadun tüh keşke kalsaydın onda
Bebegimm42 Pandicornlar ali kınık duydum bir ksc kez. Birde akademi meram da güzide demişlerdi duydunuz mu hiç siz ali kınık a mi gidiyor sunuz
Pandicornlar Bebegimm42 120 liraydı en son yazın gitmiştim 6-7 aylıktı bebeğim 1 aya kadar gene gideceğim rutin kontrol için değerlerine baktırmak için falan
Bebegimm42 Pandicornlar bebeğiniz kizmi erkek mi ben bebeğin özel bölgesi ile ilgili soru sorcam da ondan cekiniyirom erkek diye .
Betulkrbr Ben Refika selimoglunu öneririm ilk başta ona gidiyordum hastaneden dolayı buyuksehirde ayise gunencte doğum yaptım boş yere sezeryan yaptı beni hemde 36.haftamda kesinlikle tavsiye etmiyorum
queenMother Bebegimm42 ya bu fuat demir yıllar önce devlet hastanesindeydi arkadaşım bu dr gidiyordu sonra özele geçti arkadaşım çok iyi diye bırakmadı doğum sancıları işte sonra sezaryen almış bebek ölü doğdu herşey normalken şok olduk 9 sene oldu arkadaşımın bir daha bebeği olmadı maalesef adamın adını duyunca ürperiyorum sini oluyorum
queenMother Bebegimm42 bebeğin boynunda kordan dolanmış ona rağmen normal doğum yaptırmış son artık bebeğin kalbi durunca heralde sezeryana almış bebek ölmüş zaten sonra nasipmi yoksa bi hatamı yaptılar bebeği olmuyor