Sweetbabymom Bernakntqsn ben termal tayt giyip spor yapıyorum baya terletiyor tavsiye ederim ama emzirdiğim için diyet yapamıyorum sadece rafine şekeri beyaz ekmeği çıkardım hayatımdan
mamAras Kzyannesi17 canım yukarıda psylaşdım mavi resim linkine tıklarsan görürsün listeleri şimdi 1 yeni listem daha var onuda atacağım
mamAras Mutlu_Anne yok yok attığım listeleri yap verirsin aynı kilodaymışız hatta 4 kg fazlaydım senden şimdi 87yim
Mutlu_Anne mamAras çok sağol uygulamaya çalışcam insallah bide bende iki bebek var bir yaş arayla baya zorlanıyorum :)
mamAras Ensar-und-mutter yok tuvalete birlikte giriyoruz yemeği birlikte yapıyoruz anne aşkı tuttu bebişin 4 ay atağıyla birlilte😂
Ensar-und-mutter Sweetbabymom sürekli korse takıyorum 4 litre su içiyorum leslie ve incelme hareketleri yapıyorum kahvaltım fix hergün aynı haftada 3 kilo vererek başlamıştım şükür sıklaşarak verdim
mamAras gamzelininannesii canım listeleri diyorsan yukarıda paylaştım her pazartesi diyetisyenim yeni liste gönderiyor elimdekiler bu kadar
Betulnur Ensar-und-mutter masallaj size ya ben 10kg yi verimiyrm 3 hafta oldu baslayal sadece 1 kg vermişim