zehranur01 Bildiğin emziği ağzından fıtlatıyor yüzünü buruşturup kusacak gibi oluyor onun için hiç zorlamadım emzikte büyük geliyor diye düşündüm ama biberonda da bir iki defa aynı tepkiyi verdi
nneslihan Burcc ben görseli için çok istedim tutmasını😂 ama kısmet 10 emziğin hiç birini tutmadı yeni yeni avent soft olanı 10 dakika olsada emiyor😂 5,5 aydır pes etmiyorum😂
1anne1yavru zehranur01 ben çok heves ederdim emzik emen bebeğe kızımda doğar doğmaz tuttu memeyi ama 3.ayında meme reddi yaptı ya beni bırakacaktı ya emziği tabiki emziği bıraktırdım 😄 demem o ki hiç bulaşma emzik işine
nneslihan Yazankadin öyle ne yazık ki, 2 taneyi az da olsa emiyor ama onu hiç almıyor direk midesini bulandırıyor dün 2 tanesinide attım bu emzik savaşını kızım kazandı😃
Yazankadin nneslihan peki bu bebelerin bizi hep mağlup etmesi 🤦🏼♀️ Bibsle başladım olayı Chiccoyla bitirdim dün son bir umut bakkal emziğini denedim fakat bilin bakalım noldu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Ben yıldım pes ettim
ikiKudurukAnnesi zehranur01 ilk mamajoo aldım sürekli ağzından düşüyordu eşim wee baby almış onu aldı daha uzun süre emiyor bende şaşırdım bir de ucuz 😂
zehranur01 fistikcisahap teşekkür ederim başlatmak değilde çok huysuzlanıyor ancak emerken susuyor ve böyle bir döngü oluyor hatta emerken bile öfke nöbeti geçiriyor sanki
fistikcisahap zehranur01 sakinleşir sakinleştirici müzikler aç başını okşa senin kokunu alsın ten tene temas edin öp kokla kendi sesinden mırıldan ninni söyle hatta yürüyerek emzir taşıyabiliyorsan ve mümkünse ten tene olmanıza dikkat et ama sırtını da üşütme ayak sırt önemli dediğim gibi piyasada 10tl ye de 200tl ye de emzikler var ama genelde uzmanlar Philips ya da bibs öneriyor. Sonuçta diş damak yapısı etkileniyor ona göre al ve hijyen açısından en fazla 2-3ay kullan sonra at yenisini al ben öyle yapıyorum
nneslihan Yazankadin ahh bu bebeler💆🏻♀️İlk air almıştım, sonrasında bibs, nuk, wee baby, avent soothie, chicco, mam, tommee en son air soft aldım daha da almayı düşünmüyorum bezdum😃
Burcc Yazankadin bebeler çok inatçı valla istediğini alıyo istemediğini almıyo. Bazen de vermemek daha iyi gerçekten oğlum 19 aylık hala 7/24 ağzında emzik, nasıl bıraktırıcam diye düşünüyorumm
Yazankadin Burcc almasıda almamasıda atrı dert çünkü damak ve diş oluşumunu kötü etkiliyor ama meme emmeyince beni bırakmıyor bir salmıyor beni ya 😂
fistikcisahap Yazankadin ohhh ya ne kadar güzel emzirdiğim dönemler aklıma geldi benim kızımda bi yapıyordu kan ter içinde kalıyorduk ikimizde olsun olsun maşallah emsin boşver büyüyecek elbet o yakınlığı o teması özleyeceksin
Elifsu60 zehranur01 wee baby kullanıyorum cnım ve sadece uykuya geçeceği zamn veriyorum 2 Aylık olduktan sonra vermeye başladım ilk başlarda istemedi zamanla alıştı o kadar rahat oluyorki uykusu geldiğinde emziği verip beşiğine koyuyorum kendi uyuyor uyandığında asla almıyor ağzına bu şekilde alıştırmanı tavsiye ederim 9 ay 12 günlük olduk..
Yazankadin fistikcisahap ya dimi özlüyor gerçekten insan benim de 2 tane bebek var ilk bebeğimdede doya doya emzirdim 2. Dede öyle inşallah hep böyle devam eder 🙏🏻
icorik Damaklı emzikler ağız yapısını bozuyormuş. Damaksız alın alacaksanız. Kimi doktorlar emzik tavsiye etmezken kimi de tavsiye ediyor. Ama kolik bebekleri rahatlattığı kesin..Sanırım en mantıklı olanı sadece bebek uyurken kullanmak.