zehranur01 Bebeğim 60 günlük sizce emzik almalımıyın daha önce aldığım bi emziği var ama ondan hoşlanmıyor ve geri atıyor yada midesi bulanır gibi oluyor sanırım büyük geliyor. Tavsiye ve önerilerinizi alabilir miyim
Yazankadin zehranur01 bütün emzikleri denedim çocuk emzik sevmiyor buna karar kıldım ve bıraktım sonuç o galip geldi 🤦🏼♀️😂
Yazankadin zehranur01 tommee tippee var bi o kldı benim demediğin birde ona bakın isterseniz ama joker baby mağazalarında bulunmuyormuş çalışan öyle dedi sadece onlinedan satışı varmış
nneslihan Yazankadin 10 tane emzik aldım tommee tippee de vardı içlerinde onu 5 saniye dahi tutmadı ağzında
Burcc nneslihan aaaayyy şaşırdım🙈😂😂 aslında çok yumuşak anne memesi gibi ama sizinki çok seçici o zaman😂
Yazankadin nneslihan iyi ki onlinedan sipariş vermemişim o zaman bir denemediğimiz o kaldı bebek emmeyince emmiyor 🤷🏼♀️
tospikannesii zehranur01 kesinlikle avent ultra air. 4 emzik denedim, 3.5 aylıkken avent aldım 1 hafta demeden tuttu
nneslihan Burcc ben görseli için çok istedim tutmasını😂 ama kısmet 10 emziğin hiç birini tutmadı yeni yeni avent soft olanı 10 dakika olsada emiyor😂 5,5 aydır pes etmiyorum😂
Yazankadin Burcc seçiçi değil seçici olsa en azından bir memeyi tutardı bebe sevmiyor anlamadım bende 😂
Deletedmom9 zehranur01 Başından beri mamajoo kullandı oğlum 4. Ayda emzik tutmaya başladı zaten başlarda istemedi bende zorlamadım 4. Ayda tekrar denedim aldı.
nneslihan Yazankadin öyle ne yazık ki, 2 taneyi az da olsa emiyor ama onu hiç almıyor direk midesini bulandırıyor dün 2 tanesinide attım bu emzik savaşını kızım kazandı😃
Burcc Yazankadin bebeler çok inatçı valla istediğini alıyo istemediğini almıyo. Bazen de vermemek daha iyi gerçekten oğlum 19 aylık hala 7/24 ağzında emzik, nasıl bıraktırıcam diye düşünüyorumm