busramerve Kuzum35 yaaa canım şahika😂😂 bir de dilber halanın dizi izlerken ‘’ yalan tükür getsin sıfatına’’ repliği var hiç unutamıyorum😂😂 gaffurun da ‘’ uzatsan tam süper olacak’’😂😂😂
LittleLemon Zeynepazram bayaa eskilerden nostaljik bir ekleme yapayım bende bakalım kimler hatırlayacak 😂😂 forumun en gençleri olarak sayımızı bilelim 😜 Ne güzel hıçkırıyorsun böööyle yumuşak yumuşak ayla teyzecim.
Eslemmomy Zeynepazram dizi repliği değil de yeşil yol da dev adamın idama giderken söylediği söz çok zoruma gitmişti çünkü haksız yere idam edilmişti ‘Işıkları kapatma patron çok korkuyorum’
Zyal 📌“Sen gerçekten Firdevs Hanım’ın kiziymissin!” Küfür olmayıp küfür etkisi oluşturan söz 😃 📌“İki kişinin bildiği sır değildir.” Kurtlar Vadisi 📌“Peki Zeki Müren de bizi görecek mi?” Vizontele
Elif-ecre Mom078 onu bir dizisinde söylüyordu. Okur okumaz onun ses tonuyla söyledim resmem. Ben heç günah yapmadım diyordu. Ama hangi diziydi ki
Mommy_ Zeynepazram baba!!! akü yok şarzı mı bitmiş la? tabii farları açık bırakırsan eyle, olur beyle… baba!!! akü komple yok, çalmışlar vıyyy kaputu açmışlar, bir de aküyü çalmışlar. kaputu açıyorsun aküyü neden çalıyorsun. hadi aküyü çaldın niye kaputu kapamıyorsun!!! aküyü çalmamış olsalardı..