Wolverine Bir Demet Tiyatro • Saldıray Abi -Yav Züleyha allasen çıkar şu üstündekileri, ne dediğin anlaşılmyor.
Rengin Wolverine o anda Mükremin kapıda belirdi aman allahım bir insan ancak bu kadar kapıda belirebilirdi 😂😂😂😂😂😂 feriştah yenge😂😂😂😂
Zeys Wolverine tatlı hayat vardı ya İhsan derdi ki buna inanabiliyormusun sevinç 😂 izlermiydin bilmiyorum😄
Zeynepazram Linva ayy aşıktım can yamanın net tavırlarına ama diger karaker mehmet gunsur 😍 onuda cok begeniyorum sizce durunun hangisiyle iyi ilişkisi
Rengin Zeynepazram ahahaha klasik toplum dayatması işte 😂😂 ama dizide verilen mesajlar çok iyiydi genel olarak😂 izlediniz mi bilmiyorum.
Rengin Zeynepazram kesinlikle izlemelisiniz çok güzel tertemiz bir diziydi şimdikiler gibi vurdu kırdı silah racon falan yoktu😊
Zeynepazram bir_pasa_annesi ahahah yaa ben yıllar önce ajansa gidiyodum cennet mahallesi selimi nuri alco sanmıstım ahahhaha selimle baya muhabbet etmistik 😂
Zeyha Zeynepazram 34 yaşındayım bi seni sevdim çok saçma çok saçma ulan burdasın dokunamıyorum çok saçma içim gidiyo sarılamıyorum çok saçma Ya ben ya ben Seni bilmem ama ben artık dokunabileceğim bi kadını sevmek istiyorum …………………