metehanmom_ Y12 hamileyken sıcak,acı,soğuk,ekşi bence alerjiniz olmadığı sürece zararı yok, ama Doğumdan sonra hepsine dikkat ettim bebeğim 5 aylık artık eskiye göre biraz saha sıcak içiyorum çay falan
Mom14 elizabeth zlhaa00 Zeytin_cekirdegi 1Ezoo MotherQueen nursocum Sariiannee ferifer14 kızlar post sahibi yerine ben yazayım yorumlarınız çok komik rezil etcem diye rezil oldunuz kaynar derken sıcaklıktan bahsetmiyor kaynar akdenize ait bir lohusa şerbeti içeriğinde bir çok bitki olduğu için ondan sormuş yorumlarınuza çok güldüm 😂😂😂
MotherQueen Mom14 gülmek güzeldir canım rezil etmek veya olmakla ne ilgisi var ben bilmiyordum mesela sıcak birşeyden bahsediyor sandım 😁 bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Sariiannee Mom14 Yoo gayette kaynar içecek içmek yazmış.Dediğiniz gibi olsa kaynar içeyim mi yazardı? Sonradan post sahibi linç yemesin diye lafı çevirmiş ah canım 🤫🤫🤫👌
elizabeth Mom14 ama oda ne olduğunu açık açık yazsaymış o zaman 🙈 rezil olduğumu düşünmüyorum ayrıca😂
Mom14 Sariiannee bence öyle demiş olsaydı sıcak yazardı kaynar zaten bi insan içerse ağzı yanar 😂 ama intenetten hiç üşenmeden baktım kaynar için lohusa şerbeti yazıyo bence o anlamda demedi sadece belirtmediği için linçlendi diye düşünüyorum
Kubrabazl-80 Sariiannee kaynar bi içecek cnm bzde çok yaparız baharatlı bi karışım kaynatıp içiliyor ben doğum yapınca annem yapmıştı bogaz agrısına filan çok iyi geliyor
1Ezoo Dogru duzgun yazsaydi linclenmezdi. Burda artik oyle sacma sapan seyler soruluyor ki boyle anlasilmadi gayet normal bizi rezil ettigini sandin sanrm ahh canimm😅
Mom14 elizabeth ya rezilliği linçlemek anlamında söyledim uyku sersemi kelimelerimi seçemedim🤣 yani boşuna linçlediniz demek istemiştim halbuki 🤣
Mom14 elizabeth sağol canım benim aslında makaraya vurdum orda yani kimse yanlış anlamasın şimdi benide linçlerler 🤣🤣🤣