Tugcesilam Gokcen_26 ewet o stres cok etkiliyor yaşadım şuan iyi gibi şükür salı kısmetse doktorumuz var bakalm nedşcek inşAllah kilo almıştır
Gokcen_26 Tugcesilam evde tartin yok mu kuzu. Onxe bn tartiliym sonra kucagkma alip tartym uc asagi bes yukari tahmin edym😊😊😊
Tugcesilam 0808aysu mamayı kilo almadıgı icin verdi doktor dogum kilosuna cıkması lazmm dedi kısmetse yarın 2 haftalık olacak salıda doktor var inşAllah kilo almıştır
0808aysu Tugcesilam inşallah almıştır ondan snra sütünüzü artırmak ve mamadan vazgeçmek için bi destek alın anne sütüyle devam edersiniz inşallah
rike-nile-aro Tugcesilam inanın ben çözümü çörekotu yağında buldum 5 aylık bebeğim o kadar şey denedim ki çaylar rezene gaz yaptığı için bakliyat bulgur yiyememiştim netten bakabilirsiniz hem gazınızı alıyor hem sür artırıyor çörekotu yağı
Gipsy Tugcesilam Merhaba , ben akşamları bikaç kez yatmadan evvel otururken maden suyu içmiştim, sabaha kadar emzirmeme rağmen yatak süt olmuştu sabah yani uyandığımda hala göğüslerim doluydu , belki sizde de işe yarar.
Mom042 Tugcesilam yemin ederim bulgur yiye yiye tavuga dondum dere otu yiye yiye inege dondum tesadufen canim istedi diye un helvasi yaotim ve sutum artmaya basladi yemedgim zaman eskiye donuyo yedgimde artiyo dene pisman olmuycaksin
Elfydr Tugcesilam ben bestlak damla dan kaç şişe humana stil tea den de kaç koli içtim sayısı belli değil. Bende işe yaradı. Zaman zaman ikisine de ara veriyorum. Çünkü bıktım artık. 4 ayımız dolacak Allahın izni ile. 6. Aya kadar dayanmaya çalışıyorum 😃
Tugcesilam Elfydr cnm bende malt icedegi aldım humana xayı sipariş verdim şimdi salı kısmetse gidicam doktora eger kilo alması güzelse mamayı kesmek icşn sütü daha cok arttırmak icşn o damlayı alabilirim
Aleynaaaaaa Tugcesilam canım bestlak damla iyi geliyor birde kuru dutu suda kaynat dut suyu iç inanılmaz etkili bulgurda çok süt yapıyor ama bulgur bebekte gazda yapıyor eğer bebeğin gazlı bir bebekse ki buda 15. Günden sonra anlarsin bulgur yeme en azından belli bı sure dut suyunu tavsiye ederim birde eğer sezeryan doğum yaptıysan kesinlikle kayısı vb komposto içme bana sağlık ocağı iç dedi kadın doğum doktorum kesinlikle içme doğru bilinen yanlislardan biri dedi birde rezene ve anason deneyebilirsin hepsi etkili
Buketyldrm6 Tugcesilam uyku ve dinlenmek süt mide de üretilmiyor maalesef sadece kendinizi aç bırakmadan düzenli sağlıklı beslenmek önemli uyku ve dinlenmek tabii bide benim sütüm az düşüncesinden cıkmak 3.aydan spnra sütümü böyle çoğalttım moralimi yüksek tutarak ve mamayı bıraktım 🥰