Tugcesilam Elfydr olsun napalım artık süt icin bebek icin katlanıcaz yeterki mamayı bıraksın mamaya vercagımız parayı oraya veririz
Denizsalkin01 Tugcesilam ne kadar emzirirsen sütun o kadar artar ben emziremedim sagmaya başladım 4 aylikolduk hala sagiyiruz emse bile göğsünü boşaltmak için sağım yap ve su iç ne kadar süt giderse o kadar süt yerine gelir 😌
Cigdemcey Tugcesilam evet canım benim bi ara sütüm azaldı eşim süt yulaf ve cevizi karıştırıp sıvı hale getirdi içtikten sonra çok güzel sütüm oldu inanamadım bende istersen sade tüket sade yükleyemiyorsan bu şekilde yapabilirsin tabi bebeğinde süt alerjisi yoksa
Tugcesilam Cigdemcey normalde süt iciyorum yoktur herhalde alerjisi denicam bu bildiğimiz yulaf dimi marketlerde satılan
Alyamom1 Tugcesilam soğan, tahin helvası ve kabak tatlısı.. kabak tatlısının sarılığa da iyi geldiğini söyleyenler oldu🤷🏻♀️ (Bilimsel diil tabiki:)
Xyz26 birfincantuzruhu hayr baya araştırdım kullananlar ile konuştum içeriğini araştırdım o şekilde kullandım bayada memnunum ben
Xyz26 birfincantuzruhu bu tarz şampuan pisik kremi veya bu tarz ürünler hangi doktora gitsen fark li bir sey önerir canim hangi firma ile komisyon anlaşması var ise :) 6 yıl bebek mağazasında çalıştım ordan biliyorum. Doktorlar her sene fark li firma ile anlasirlardi her gelen elinde kağıt ile doktor bunu öneriyor derdi 😂 ama bilirdim yani o doktorun her sene önerisi değişiyor maşallah 😂
Busraata Tugcesilam emdikçe sütün çoğalır merak etme bi çok olurbi az emzir ama sürekli,helva ye bol bol bençok yedim faydasinida gördüm,cennet meyvesi, soda günde1tane tüketebilirsin bunları