Cigdemcey Tugcesilam evet canım benim bi ara sütüm azaldı eşim süt yulaf ve cevizi karıştırıp sıvı hale getirdi içtikten sonra çok güzel sütüm oldu inanamadım bende istersen sade tüket sade yükleyemiyorsan bu şekilde yapabilirsin tabi bebeğinde süt alerjisi yoksa
Tugcesilam Kubrasen93 ewet artık öle yapıyorum her agladıgında meme veriyoeum önceden cok aglıyor diye yalancı meme veriyordum ama artık onuda vermiyıeum suyu bol iciyorum 3 ile 3.5 arası iciyorumm
Tugcesilam mehtap92 kilo almamıştı şuan 13 gğnlğk gşttiğimşzde 8 günlüktğ dogum kilosuna cıkmamıştı oyüzden mama önerdi doktor ama ben onun dediği gibş günde 4 5 kere vermiyorum 2 kere veriyoeumm öglen ve gece humana cayıda sipariş verdim bekliyorum bide doktor önerdi malt icecegi iciyorum
tardis Kelebegimmmm orası öyle ama bazı besinlerin yardımcı olduğunu gördüm. Belki de kalitesini arttırıyor. Kötü beslendiğimde bebeğim de kötü etkileniyor farkediyorum
Gokcen_26 Tugcesilam evet canim dogru şekilde besleniyorsun.olmasi lazim sutunun .stres yapma dinlen kuzum .sutum var mi yok mu dye düşünmek bile stres mis kuzum
Kelebegimmmm Tugcesilam bilinçli sağmk gerekir. Her Memeyi emdikten sonra. Fakt tazyik oluştrmamk gerk. Araştırın. Öyle bir günle fln da artmaz. Biberon vermeyin olur mu. Meme reddi yapıyr. Çok okuyyn. Acele davranmayn. Ben meme reddinden kurtulamıyrm mesela
Tugcesilam Kelebegimmmm ben mamayı biberonla veriyorum günde 2 kere ama mama sonrasıda emmek istiyor meme reddi olmadı tabi şuan daha 13 günlük bnmde tek sorunum sol gögsümü tam kavrıyamıyor sag gögsümün ucunu cok güzel cıkardı ama solda öle drgil bnmde ona cagre bulmam lazm
tardis Kelebegimmmm memeyi emdikten sonra az süt çıkıyor ama. Meme şişmişken çabucak doluyor biberon. Ön süt dedikleri az yağlı süt geliyor biliyorum ama sağmakta can yakıyor zaten. Bilemedim
Kelebegimmmm Tugcesilam bak canım bende de hemn olmadı bir buçk ay sonra oldu meme reddi. Meme ucunu lansinoh meme ucu çıkarıcı var. Google a yaz çıkar. Manel pompa var ya o da çok güzel çıkarıyr. Ucunu çıkarıp bebeğin ağzına ver hemn
Kelebegimmmm tardis eğer sağarken biberon hemn doluyr fakat bebek kilo almıyrsa o zamn sütle ilgili değil aktif emmeyle sıkntı vardr
Kelebegimmmm tardis sağlıklı beslenmk önemli evet. Tek yapmamaz gerekn sağlıklı beskenmk.Yeme içmeyle miktarı artırmıyr.
tardis Kelebegimmmm ben dinlenip uyandıktan sonra sağarsam doluyor fakat o gün sağmazsam onu bitiriyor o zaman da sağacak süt kalmıyor. Kızımın kilosu düşük zaten emmede illa bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum:(
Mavikiz SÜT ARTIRICI INCIR HUZURU 3 adet kuru incir 5 adet kuru kayisi 1 yemek kasigi kuru dut 1 yemek kasigi cekirdekli siyah kuru üzüm 1 cay kasigi cörek otu 3 adet karanfil 1 adet kabuklu tarcin 2 litre su Hepsini kaynatip iciyorsunuz ben soguk ictim
0808aysu Tugcesilam daha çok yenisin 12 günlük bebek ne kadar çekebilir ki zaten o doyuyodur bende hissetmiyodum sertlik ama belli bi süreden snra anlamaya başladım her istediğinde emziriyodumki sütüm gelsin diye sen ver memeyi o çektikçe gelecektir sütün mamayada alıştırma sonra miktarını artırdıkça senden vazgeçer
Tugcesilam 0808aysu mamayı kilo almadıgı icin verdi doktor dogum kilosuna cıkması lazmm dedi kısmetse yarın 2 haftalık olacak salıda doktor var inşAllah kilo almıştır
Tugcesilam Gokcen_26 ewet o stres cok etkiliyor yaşadım şuan iyi gibi şükür salı kısmetse doktorumuz var bakalm nedşcek inşAllah kilo almıştır