Glll44 Bu markalarjn assagi yukarı fiyatı ney acaba merak ettim😅 usun suredir kullanmıyorum koku hafif tatlı azda çekici bi koku fena olmaz benim icinde artk bebeler buyuyo kullanabilirz😇
Deletedmom9 Glll44 Ben bombshell kullanıyorum uzun zaman önce aldım 5 ay falan oluyor 250 civarıydı az önce bakayım dedim 700 TL diyor şok oldum bitirmemem lazım. 😂
anna Yigitoglum_2 Kışın nina ricci l’extaze veya dior jadore yazin da elizabeth arden 5th avennue veya sunflower.
Glll44 Deletedmom9 şaka yapyosun 50 tl daha koyarız ev kirasi bizim tovbe😂 kocam beni koku yapar parfume o fiyati verirrssm🤣🤣🤣 gunah lan o fiyat ne oyle tovbe😂😂
babykumpir Glll44 Bacım bunlar fazla zengin heraaaaalsııınnn😂😂 burdaki kokuları git bargello ya sor 2 li 75 tl ye alıyon mis gibi de kokuyo uzun süree 😂😂
Glll44 babykumpir kesin zenginler 🤣 benim kocam iki iste calsyo borclar falan filan uç ucuna anca yetiyo 😂 kocamdan önce ben veremem okadr para verirsemde kullanmam herlade koklarm geri kapatrm😂
gozdesh Yigitoglum_2 eşinin ne tarz koku sevdiğine ve senim tenine yakışması önemli biraz. Ben şekerli kokulardan nefret ederim mesela asla kullanmam. Dior j’adore ve Gucci Premiere kullanıyorum kalıcı ve softlar.
Deletedmom_50 Yigitoglum_2 “jean paul” denemediyeniz mutlaka deneyin, tavsiye ederim. Gerçi koku çok kişisel bir zevk ama bir tester alabilirsiniz en azından deneme amaçlı.
Fadikfs NesLyy- çok güzel kokuyor bana kış mevsimi kokusu gibi geliyor yazın kullanamıyorum onu sizde nasıl😊
NesLyy- Fadikfs Hypnotic mi ? Evet kış kokusu genelde ama ben yazında kullanıyordum arada bir bağımlısıydım😊 Armani yazada yakışıyor kışa da genelde bu ikisini çok kullandımm 🥰