Glll44 babykumpir kesin zenginler 🤣 benim kocam iki iste calsyo borclar falan filan uç ucuna anca yetiyo 😂 kocamdan önce ben veremem okadr para verirsemde kullanmam herlade koklarm geri kapatrm😂
gozdesh Yigitoglum_2 eşinin ne tarz koku sevdiğine ve senim tenine yakışması önemli biraz. Ben şekerli kokulardan nefret ederim mesela asla kullanmam. Dior j’adore ve Gucci Premiere kullanıyorum kalıcı ve softlar.
Deletedmom_50 Yigitoglum_2 “jean paul” denemediyeniz mutlaka deneyin, tavsiye ederim. Gerçi koku çok kişisel bir zevk ama bir tester alabilirsiniz en azından deneme amaçlı.
Fadikfs NesLyy- çok güzel kokuyor bana kış mevsimi kokusu gibi geliyor yazın kullanamıyorum onu sizde nasıl😊
NesLyy- Fadikfs Hypnotic mi ? Evet kış kokusu genelde ama ben yazında kullanıyordum arada bir bağımlısıydım😊 Armani yazada yakışıyor kışa da genelde bu ikisini çok kullandımm 🥰
Senacity Yigitoglum_2 channell mutlaka denemelisin. Aşırı kalıcılığı var ertesi gün bile kokusu teninde kıyafetinde. İlk başta çok tedirgin başlamıştım ağır olur diye. Kullandıkça kullanası geliyo insanın. Ben normalde parfümden çabuk sıkılırım. Bi aldığım prfüm bitince ikinci kez aynısını almam ama channel den 3 şişe bitirdim artık parfüm aramıyorum.
Ikizzannesi20 Yigitoglum_2 little black drise bunu esim sevgiliyken aldi kokusuna asik oldum resmen birtek bunu kullandim ama arada musk kullandim oda hi harikaydi 😊
Kbrbydk çoğu yazılan markanın muadilleri var bargelloda veya zarada. pek çok markada da olmayanları bulabilirsiniz biraz araştırma ile. şahsen o kadar yüksek miktarlar veremem parfüme. muadil kullanıyorum. Victoria secret bombshell bargelloda var. veya zara orchid muail aklınızda olsun. ayrica paco rabanne lady million tavsiye ederim.
Betim Kbrbydk bombshell bargelloda var demişsiniz numarası var mı biliyor musunuz 300 liraya aldığım parfüm şu an 800 alamam içim elvermez
Renk La vie est belle, euphoria, black opium, si Hepsi şekerli ve kalıcı kokular. La vie est belle en iyi ikinci parfum secilmişti bi kaç yıl önce. Parfum alırken edt değil edp olmasını seçerseniz daha kalıcılık sağlayabilirsiniz.
Miniklerrrrrr Yigitoglum_2 Thierry Mugler Angel ⭐️ Erkek versiyonunu eşim bunuda ben kullanıyorum eşimin son hediyesiydi kokuya aşık oldum. Her sıktığımda adam yaklaşmaya çalışıyor 😂😂😂 Koku bence inanılmaz etkili güzel birşey. Daha önce la vie est belle kullandım 212 sexy kullandım en güzeli eşimin hediyesi. Ay koku ayırt etmem ya kokular bir başka