Expresso Yigitoglum_2 la vie este bella yillardir hic degistiremedigim ve herkesin sordugu waffle kokulu parfumum asla vazgeçemem ondan 😉
Seherronya Yigitoglum_2 hugo boss ma vie pour femme 🌸 herkes sorar markasını . Çok guzel kokuyor gerçekten ve çok kalıcı pahalı ama uzun sure gidiyor.
mom1626 Yigitoglum_2 Cacharel Noa, temiz ve fresh bir koku. Daha seksi bir koku icin Clinique Aromatics in White 🌸
Deletedmom9 Yigitoglum_2 Victoria secret bombshell kullanıyorum. Güzel yani ben seviyorum. İndirim falan takip ederseniz güzel fiyata bulutsunuz.
Glll44 Bu markalarjn assagi yukarı fiyatı ney acaba merak ettim😅 usun suredir kullanmıyorum koku hafif tatlı azda çekici bi koku fena olmaz benim icinde artk bebeler buyuyo kullanabilirz😇
Deletedmom9 Glll44 Ben bombshell kullanıyorum uzun zaman önce aldım 5 ay falan oluyor 250 civarıydı az önce bakayım dedim 700 TL diyor şok oldum bitirmemem lazım. 😂
anna Yigitoglum_2 Kışın nina ricci l’extaze veya dior jadore yazin da elizabeth arden 5th avennue veya sunflower.
Glll44 Deletedmom9 şaka yapyosun 50 tl daha koyarız ev kirasi bizim tovbe😂 kocam beni koku yapar parfume o fiyati verirrssm🤣🤣🤣 gunah lan o fiyat ne oyle tovbe😂😂
babykumpir Glll44 Bacım bunlar fazla zengin heraaaaalsııınnn😂😂 burdaki kokuları git bargello ya sor 2 li 75 tl ye alıyon mis gibi de kokuyo uzun süree 😂😂
Glll44 babykumpir kesin zenginler 🤣 benim kocam iki iste calsyo borclar falan filan uç ucuna anca yetiyo 😂 kocamdan önce ben veremem okadr para verirsemde kullanmam herlade koklarm geri kapatrm😂