Kbrbydk çoğu yazılan markanın muadilleri var bargelloda veya zarada. pek çok markada da olmayanları bulabilirsiniz biraz araştırma ile. şahsen o kadar yüksek miktarlar veremem parfüme. muadil kullanıyorum. Victoria secret bombshell bargelloda var. veya zara orchid muail aklınızda olsun. ayrica paco rabanne lady million tavsiye ederim.
Betim Kbrbydk bombshell bargelloda var demişsiniz numarası var mı biliyor musunuz 300 liraya aldığım parfüm şu an 800 alamam içim elvermez
Renk La vie est belle, euphoria, black opium, si Hepsi şekerli ve kalıcı kokular. La vie est belle en iyi ikinci parfum secilmişti bi kaç yıl önce. Parfum alırken edt değil edp olmasını seçerseniz daha kalıcılık sağlayabilirsiniz.
Miniklerrrrrr Yigitoglum_2 Thierry Mugler Angel ⭐️ Erkek versiyonunu eşim bunuda ben kullanıyorum eşimin son hediyesiydi kokuya aşık oldum. Her sıktığımda adam yaklaşmaya çalışıyor 😂😂😂 Koku bence inanılmaz etkili güzel birşey. Daha önce la vie est belle kullandım 212 sexy kullandım en güzeli eşimin hediyesi. Ay koku ayırt etmem ya kokular bir başka
OrenBayan Yigitoglum_2 ben pek parfüm kullanmıyorum ama bu çok efsane bi koku bu kadar güzeline rastlamamıştımhttps://i.imgyukle.com/2020/12/02/TdGWsf.jpg
Esarikayy Yigitoglum_2 212 sexy women ve Victoria secret bombshell kullanıyorum ben ikisini de tavsiye ederim çok güzel kokular
Mucizem_06 Esarikayy Esarikayy 212 sexy nin orjinalinmi aliyosunuz baya pahalı eskiden kullandım şuanda almmyorum
ArdcAyca Yigitoglum_2 esimle tanismadan bir ay once almistim 7 yik olcak hic degistirtmedi davidof cool water 😍😍
Ahkukulivahkukuli Yigitoglum_2 ten renginizi söyler misiniz ona göre yorum yapicam aklımda bi cok parfüm var şuan ten rengi ve hangi aylar kullanacağınız önemli
Yigitoglum_2 Ahkukulivahkukuli beyaz tenkitim kışın kullanıcam ama çok aşırı pahalı bişey istemiyorum ağır koku da istemiyorum