Gunes1 yamacalimoms İçirdim zararlı değil hem çıldırma vermek istemiyorsan verme salla desin dursun 😀
Songultugra yamacalimoms bende verdim gazlı Bı bebek tı benım oglum ve neredeyse tek faydalı olan bu oldu
Avsininannesi15 Ben bebeğime yapip 1 2 cay kaşığı veriyordum rahat gazını çıkarıyordu belki yanlış ama ben bi sorun yaşamadım 🤷♀️ siz vermeyin
Bebegimm42 Angels1324 birşey olmaz cnm bende veriyorum inan çok rahatladı İbrahim Saraçoğlu da öneriyor acaba o verilen gaz damlaları çok mu saglikli
yamacalimoms Momyshark [silindi] Muhammedd23 Bebegimm42 Kızlar güzel yorumlariniz için teşekkür ederim oraya eklemeyi unutmuşum bebeğim alerjik, ve gazi olmayan bir bebek, hala verelim diye ustelemelerine kızdım gazı olsaydi ya da kolik olsaydı tabi ki düşünürdüm ama şuan düşünmüyorum
[silindi] yamacalimoms valla cildirmayin 😅çok zararlı birşey dril aksine kızım kolikti o kadar damla kullandık kimyon hariç hepsi hala poşet içinde duruyor çöp yani ve 3 ayında gazı bitmişti
Momyshark yamacalimoms 2 çay kaşığı veriliyor alt tarafı birşeycik olmaz zararlı birşey değğl kimyon kolik anneleri bilir çıldırmanıza gerek yok
Momyshark yamacalimoms o zaman gerek yok kesinlikle sindirim sistemini zorlamaya bunun bir faydası olmadığını gereksiz olduğunu açıklayın
Btl-89 yamacalimoms canım bende duydum bi zararı olmaz bir damla verilebilirmiş bebeğin gazı çıksın diye. Rezene de iyi geliyor diye biliyorum. Ben henüz başlamadım ama bende başlicam
Kitapkurdumom yamacalimoms canim vereni cok duydum ama bunumlanilgili bilimsel bi yazida, bilinenin aksine bebeklerde bunun cok zararli oldugu yazıyordu. Yerinde olsam asla yapmam oyle biseyi
yamacalimoms Kitapkurdumom Ya çok çaresiz kalirsam bile vermem çünkü bebeğim alerjik herşeye alerjisi var nerdeyse üstelik gazı da olmayan bebeğe durduk yere neden bunu yapayım ki ne gereği var ne yararı olacak
Hilalse yamacalimoms ben2 haftadan sonra kırkı çıkmadan daha veriyordum 1 çay kaşığı öyle güzel rahatlıyorduki neyseki atlattık
Organiktavuk yamacalimoms ben kendime rezene çayı yapıp içine kimyon atıyordum bir-iki çay kaşığı kızıma veriyordum ama her zaman değil 2-3kere çok çaresiz kalınca verdim kendim iki fincan içiyordum günde
yamacalimoms Eliffmomm bu bir tercih meselesi çok gazlı ve kolik bir bebeğim yok benim ve üstüne alerjik! Gazi olmayan bebeğe durup dururken tane kimyon demleyip vermek neden ben bunu sorguluyorum Durup dururken yükselme bu arada
EslemDilan yamacalimoms ben yapıyorum çok sancısı olduğu zaman kimyonlu su yapıyorum bekledikten sonra kimyon altta kalıyor suyunu veriyorum 1 çay kaşığı
Kitapkurdumom yamacalimoms yani haklisin bide gazi yokken kesinlikle verme tabiki annesi sensin en dogrusunuda sen daha iyi bilirsin canim
Mungan4089 yamacalimoms kendin icmen lazım bende çok içtim gazına cok iyi geliyor sütünden geçiyor zaten ama bebeğe verme