Busozdmr yamacalimoms çıldıracak bi durum yok, gaz damlaların içinfe hangi bitkiler var sanıyorsunuz? kendime demleyip içerken kızıma da 2-3 çay kaşığı veriyorum gayette rahatlatıyor, gazını cıkarıyor kakasını rahat yapıyor.
Arzuaysu yamacalimoms ben verdim ve iyi ki vermişim. Kolikti bebeğim ve müthiş ise yaradı. Bize hemşire tavsiye etmişti
elmalikurabiye yamacalimoms tame kimyon rezene ve corek otunu demler hem kendim icerdim sutcyapiyor hem de gazini alsin diye kizima bikac cay kasigi verirdim. Ebemiz destekliyor doktorumuz da karsi cikmiyordu. Hemen cildirmayin boyle seylere 🤭
Mucizem_0809 yamacalimoms bunda çıldırılcak bişe yok gazı varsa 1 2 çay kaşığı verebilirsiniz rahatlatır
Adadamla yamacalimoms bende vermiştim canım kendimde içiyordum sütten geçsin diye adama bağırma boşuna 😆
Nrgs yamacalimoms çok gazlı bebeklere verilir aslında sakıncası olduğunu sanmıyorum ki bitkisel kaynaklı gaz damlalarının içinde de var oğlum çok gazlı olduğu için kimyonu da rezeneyi de ara ara veriyordum bir çay kaşığı kadar ama okuduğum kadarıyla sizin bebeğiniz gazlı değil ne için içirin diyorlar
Angels1324 Eliffmomm kaç aylık başladınız bizim de çok gazımız ama daha 1 ay 5 günlüğüz versem bişey olur mu acaba
Bebegimm42 Angels1324 birşey olmaz cnm bende veriyorum inan çok rahatladı İbrahim Saraçoğlu da öneriyor acaba o verilen gaz damlaları çok mu saglikli
Eliffmomm Angels1324 1 haftalıkken başladım canım 1 çay bardağına 1 çay kaşığı toz kimyon 5 dkka demleyip süzüp bir çay kaşığı veriyorum 3 4 saatte bir
Gunes1 yamacalimoms İçirdim zararlı değil hem çıldırma vermek istemiyorsan verme salla desin dursun 😀
Songultugra yamacalimoms bende verdim gazlı Bı bebek tı benım oglum ve neredeyse tek faydalı olan bu oldu
Avsininannesi15 Ben bebeğime yapip 1 2 cay kaşığı veriyordum rahat gazını çıkarıyordu belki yanlış ama ben bi sorun yaşamadım 🤷♀️ siz vermeyin
yamacalimoms Momyshark [silindi] Muhammedd23 Bebegimm42 Kızlar güzel yorumlariniz için teşekkür ederim oraya eklemeyi unutmuşum bebeğim alerjik, ve gazi olmayan bir bebek, hala verelim diye ustelemelerine kızdım gazı olsaydi ya da kolik olsaydı tabi ki düşünürdüm ama şuan düşünmüyorum
[silindi] yamacalimoms valla cildirmayin 😅çok zararlı birşey dril aksine kızım kolikti o kadar damla kullandık kimyon hariç hepsi hala poşet içinde duruyor çöp yani ve 3 ayında gazı bitmişti
Momyshark yamacalimoms 2 çay kaşığı veriliyor alt tarafı birşeycik olmaz zararlı birşey değğl kimyon kolik anneleri bilir çıldırmanıza gerek yok