Prensescik Gzd Hemen gittiğimizde ameliyat olmadi zaten 1 hafta bekledik 1 haftada yogunbakimda.durduk normal odada takib ettiler 1 hafta kadar birazda yoğun bakimdayken 2 defa satürasyonu gitti ilkinde kalbi durma noktasina kadar gelmisti ondan gozlemlediler tam duzelene kadar zaten çıkarmazlar bide az beslendiği içinde kakasıni bnce az yapar iyi bı beslenmeye başlasa duzelir bence ne kadarlık oldu bebegin
Gzd Prensescik yaa ne süreçlerden geçmişsiniz canım şükür atlatmışsınız 🌺 21 günlük olduk bugün, bende öyle düşünüyorum ama bağırsaklarını zorlamakta istemiyo doktor, bizimde elimiz kolumuz bağlı öylece bekliyoruz
Gzd Prensescik selam canım, kızım kendi kendine kaka yapmaya da başladı, yarın uyum odasına alıcaklarmış bizi, cuma günü kısmetse taburcu olucaz😌
Prensescik Gzd çok sevindim canım çok şükür Allah’a karaciğerde ilgili sıkıntısı bittimi şimdi ne dedi çiğdem hanim Pelin hanım
Gzd Prensescik ikiside tatildeymiş cnm, karaciğer sıkıntısı bitmedi artık önümüzdeki aylarda belli olucakmış inşallah karaciğerde kendini toparlarda nakile gerek kalmaz 🙏🏼
Prensescik Gzd amin canım insallah sizde ama karaciğerde sıkıntı yoktu safra kesesi yoktu bidek öyle degilmi
Gzd Prensescik öyle biliyoduk canım ama biyopsi yapıldı ya çokta iyi değilmiş karaciğer de yeşilleşmeye başlamış demişti tam biyopsi raporu çıkmamış daha
Gzd Prensescik canım selam, biz eve çıktık kontrole de gittik karaciğer yumuşamış dedi çiğdem hanım kan sonuçlarımızda güzel değerler düşüşte, bundan sonraki süreç nasıl oluyo, mesela nakil ne zaman artık gerekmiyo diyebilicez
Prensescik Gzd canım hiçte gerekmeyebilir durumu iyiyse uzun bı sure kontrolleri olacak rutin zaten karaciğer kendini toparlamaya başladıysa inşallah gerek olmaz hiç Sizde bizim gibi karaciğerin kendinde bı sıkınti yokmuş olsaydı ozmn nakil kesin olurdu diyebilirim sen aklındaki sorulari sor çiğdem hanıma çekinme
Ruyabelis Prensescik merhaba bebeğimde aynı durumu yaşıyoruz şuan. Desteğinize ve bilginize ihtiyacım var bana yardımcı olurmusunuz lütfen 🙏🏻 psikolojik olarak hiç iyi değilim
Prensescik Ruyabelis neyi var bebeğiniz tam olarak ne kadarlık tabi yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince siz sorun bn cevaplarım