Misssimsek Melegimmm9 bir kere kendim kestim. Bir kere gorumcem kesti. Simdi de bir kaç güne eşime kestircem. Kendim kestigimde kafamı eydim saçlarımı öne doğru taradim ve düz bir şekilde kestim. Katlı oldu. Baya da o şekilde kullandım.guzeldi.
kivirciginannesi Melegimmm9 ben korona yokkende gitmiyordum kesime, düz kestirdiğim için evde makine ile annem ve ya eşim kesiyor :)
Melegimmm9 kivirciginannesi belki bir kere kesebildiğini görürsem bende alışırım neyle karşılaşacağımı bilmediğim için korkuyorum açıkçası 🙈
ebiciks Melegimmm9 bu video yardımcı olabilir kuzum ben hep evde kesitorum ama kat kat istersen o nasıl olur bilmem 🙈
Melegimmm9 ebiciks kat kullanmayı çokta sevmiyorum aslında canım düz en iyisi en rahatı geliyor bana 😍 çok teşekkür ederiiim 🌸
Ogullarinaasikanne Melegimmm9 esimin tıraş makinesi var. Pandemi doneminde hep kendini tiras etti o kesmisti benim sacimids kapaliyim zaten sorun yok ama aciksaniz daha dikkat isteyebilir 🙈
Melegimmm9 Ogullarinaasikanne kapalıyım canım ama çok önem veririm saçlarıma cildime kendime bebek gibi bakarım ödüm kopuyor yamuk olursa diye düğüm atmayı beceremeyen kocama nasıl bırakırım saçlarımı ayyy 😂
ZumrAsel Melegimmm9 ben daha yeni kestirdim eşime, kendim kesince yamuk oluyo. Kendi berberinden makas falan aldı dümdüz kesti. Kalçamdaydi saçım, şuan omuzlarimda anca.😃😃 resmen üzerimden yük gitti.👋😀
Melegimmm9 ZumrAsel uçlarından aldırınca bir hafta gitti saçlarıııım diye eşimin başının etini yiyen bir ben için çok radikal bir karar gibi ben şöyle en fazla 3 parmak istiyorum inşallah yapabilir 😂😂
Ogullarinaasikanne Melegimmm9 ben cok sansliyim oglumu kendini ve beni kesiyor esim bayagi becerikli bu konuda 🙈
Melegimmm9 Ogullarinaasikanne bende karantinada bir kere gayet güzel makineyle tıraş ettim eşimi kırk yıllık berber gibi yanlar kısa üstler uzun geçişler mükemmel sonra eline aldı dur burayı bir daha kısaltayım güzel durur belki dedi afedersin içine etti ve sıfıra vurmak zorunda kaldı öyle diyim sen düşün 😂😂😂😂
Ogullarinaasikanne Melegimmm9 aman ha sakın kiymayin o halde saciniza 🙈🤣 belliki sizin eliniz yatkin YouTube dan bir bayan izlemiştim kendisi sacini kesiyormus hic kuafore gitmedim diye esime onu izlettim ve kesti. Kadin saclarini duzlestirip makine ile kolaylikla kesti. Arastirin bir YouTube dan 🥰
Angars Melegimmm9 duz kesti canim 😄 kat falan atamaz zatende o bana dedi benim sacima sen kat at diye resmen dumduz kesip attim.onunda saclari uzun 😄😄
Melegimmm9 Angars ne güzel ya bende görümcemede kestirebilirim aslında eşim kesin yamuk keser eli kayar şaka yapayım der birşey olur 😂
Melegimmm9 SinyorinA bende kuaföre gitmeyi çok özledim ama vakalar fırlamış durumda ne onları ne kendimizi riske atamıyorum sanırım bende eşime makineyle düz bir şekilde kestiricem 🙈
SinyorinA Melegimmm9 eşimde diyor gel ben keseyim sacini yamuk olursa koronadan sonra kuafore duzelttirrsn diyor 😅😅 yok dedim ben uclarindan keserm 😁