Melegimmm9 Angars ne güzel ya bende görümcemede kestirebilirim aslında eşim kesin yamuk keser eli kayar şaka yapayım der birşey olur 😂
BusraG Melegimmm9 kuaföre en son küçükken sacımı kestirdim. Evlenene kadar abim kesti, ki az çok anlar. Evlendikten sonra eşime kestirmeye başladım. Gitgide tecrübe kazanıyor. :)
Melegimmm9 anneCANan bayağı profesyonelleşmişsiniz sanırım maşallah bir cesaret gelirse deneyeceğim mutlaka😂 çok teşekkürler 🙈
Melegimmm9 Bsrylmz buda kolay bir yöntem gibi duruyor canım çok teşekkür ederim artık hangisine cesaret edebilirsem deneyeceğim mecbur 😂😍
Melegimmm9 Hanifeikranur bir ben kalmışım evde kesmeyen vallahi yazılanları görünce cesaret geldi 😂🙈 çok teşekkür ederim 🌸
HazelK Melegimmm9 eşim kesti benim saçlarimi gayette güzel kesti kuaföre saçımı boyatmaya gittiğimde burda mi kestirmiştiniz çok güzel kesilmiş dedi🤣🤣
SinyorinA Melegimmm9 eşimde diyor gel ben keseyim sacini yamuk olursa koronadan sonra kuafore duzelttirrsn diyor 😅😅 yok dedim ben uclarindan keserm 😁
Tulinakrep Melegimmm9 ben kestim kapalı olduğum halde omuzlarımda kestim hemde yamuk olmadan çok mutluyum beni düşündüren kaş bıyık 😂 bıyık alırsın ama kaş sıkıntı 😂
asocialmom Melegimmm9 valla benim de kalçama geldi artık makinayla eşime düz kestirmeyi düşünüyorum ama emin değişim 😅
__AsyaM__ Melegimmm9 ben ikiye ayırıp dipten sıkıca bağlıyorum öne alıp kesiyorum 3-4 parmak kadar tıraş makinası ike de kolay ama ben eşime kestirdim saçım çok zor uzadı erkek eli değince uzamıyor benım saç 😊😅 her zmaan oldugu gibi biz kadınlar basımızın çaresine bakarız tabikiside 👍👊🤣
beybi11 Melegimmm9 ben de korona var diye gitmedim kuaföre, upuzun saçlarımı omuz hizasına getirdim. Youtubeda evde Bob kesim videoları var, kolaylıkla kestik. Zaten evden çıktığımız yok, bu virüsten kurtulunca duzelttirmeye giderim ki kötü de olmadı zaten
Ogullarinaasikanne Melegimmm9 aman ha sakın kiymayin o halde saciniza 🙈🤣 belliki sizin eliniz yatkin YouTube dan bir bayan izlemiştim kendisi sacini kesiyormus hic kuafore gitmedim diye esime onu izlettim ve kesti. Kadin saclarini duzlestirip makine ile kolaylikla kesti. Arastirin bir YouTube dan 🥰
Bebek2020 Melegimmm9 ben bekarken arada annemle ablama kestirirdim. Banyodan çıktıktan sonra eğilip saçlarımı öne doğru tarardım. Keselerdi. Saçlarımı geriye attığımda katlı olurdu. Eşimin izinli gününde bu sefer eşime kestirecem