Deletedmom413 Mom9 Defnos_20 AsilZeynepp Masallmom Pinarice paputmoms Testim negatif çıktı. Tesekkur ederim yorumlariniz icin. 🌸🌸🌸
Papatyasevdalisi Deletedmom413 beslenmene dikkat et cnm gunde 1 yumurta kahvaltida ye gunde 1 bardak sut ic sebze meyve ev yogurdu tuket sogan sarmisak ye udi hindi yagi kullan
Deletedmom413 Papatyasevdalisi Bende vallahi cok rahatladim 😊🌸 Kanser hastasi atlatmis anneme bulastirma ihtimali beni cok tedirgin etmisti. Covid temasliyim kesin vardir diyordum.
Papatyasevdalisi Deletedmom413 yinede dikkat edin ben hamileyken gecirdim ama beslenmemize dikkat etmeye devam ediyoruz bagisiklik guclu olmali 😊👍
Oykutosum Deletedmom413 benim migren tarzı sabit ama kesilmeyen bir baş ağrısıyla başlamıştı sonra koku gitmişti
Ahlemim Oykutosum benimde eşim pozitif çıktı aynı belirtiler bende de var bebeğim 15 günlük acaba nasıl emzirmem gerekiyor bilginiz var mı
Rumeysa34 Deletedmom413 canım şuan o süreci atlatan biri olarak soruyorum tat ve koku kaybı başlarsa hemen test yaptır
Ahlemim Defnos_20 benim eşiminde pozitif çıktı benimde belirtilerim aynı muhtemelen bende koronayım bebeğim 15 günlük nasıl emzirdiniz özellikle yaptığınız birşey var mı
Defnos_20 Ahlemim canım ben normal emzirdim her emzirmeden önce ellerimi yıkadım ama maskeyle emziremedim çünkü bebeğim maskeleri koparttı senin bebeğin daha küçükmüş çok hareketli zamanı olmadığı İÇİN şu aralar çift maskeyle emzir
Merveeiboo Ahlemim çift maske ve elinde eldiven olması gerekiyor elinde eldiven yokken çocuğunun hicbi kişisel esyalarına dokunmaman gerekiyor yoksa bulaşıyor malesef bende geçirdm geçmiş olsn
Celestial Deletedmom413 bende kasık ağrısı ve baş ağrısıyla başlamış, gecesinde ateşim çıkmış ve ağrı tüm vücuda yayılmıştı. Umarım değilsinizdir.